Skip to main content

Syoss

Szűrő
Ár

Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   10
  •   5
  •   3
  •   2
Bestsellerek

A Syoss, professzionális eredményeket biztosító termékeket készít, amelyeket könnyedén használhat otthona kényelmében.

Követik a legújabb trendeket, és minden termék fodrászok felügyelete alatt készül, így biztosítani tudják a szalon minőségű eredményeket. A Syoss termékek között professzionális sampon, hajápoló, és rengeteg Syoss hajfesték is található. Minden, amire a hajának szüksége lehet!

A Syoss hajápolási családjában minden hajtípushoz, és szükséglethez megtalálja a megfelelő terméket. Professzionális fodrászok tesztelték termékeiket, így könnyedén biztosítják minden hajtípusnak pontosan azt, amire szüksége van. Kínálatukban talál hajsampont festett, sérült, göndör, száraz, vagy korpás hajra is. Következő lépés a hajformázás, ezt is rábízhatja a Syoss termékekre. Szalonszintű végeredményt biztosítanak, így minden reggel úgy indulhat el otthonról, mintha a fodrásztól jönne.

Izgalmasabb frizurára vágyik, felújítaná a hajszínét, vagy épp az ősz hajszálakat szeretné elfedni? Akkor a Syoss hajszínező a tökéletes választás. Árnyalataikat fodrászok fejlesztették ki, az igazán tartós és ragyogó végeredmény elérése érdekében. A Syoss hajfestékek színskálája igazán széles, így az időtlen, természetes hajszíneket és a legújabb trendeket is megtalálja kínálatukban.