Syoss Max Hold erős fixálású gél a hajra uraknak

Syoss Max Hold erős fixálású gél a hajra uraknak
Syoss Max Hold erős fixálású gél a hajra uraknak
250 ml
1 240Ft

496,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SYO00337 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 06. 17.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 06. 17.

Leírás Syoss Max Hold
Tulajdonságok

A minőségi Syoss Max Hold hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.

Tulajdonságok:

  • tökéletes hajformázást eredményez
  • extra erős fixálás
  • tartós hatású

Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a nedves vagy száraz hajára és formázza a kívánt formára.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Hatás
Rögzítés
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
erős fixálás

Syoss a márkáról

A Syoss, professzionális eredményeket biztosító termékeket készít, amelyeket könnyedén használhat otthona kényelmében. Követik a legújabb trendeket, és minden termék fodrászok felügyelete alatt készül, így biztosítani tudják a szalon minőségű eredményeket. A Syoss termékek között professzionális sampon, hajápoló, és rengeteg Syoss hajfesték is található. Minden, amire a hajának szüksége lehet!

A Syoss hajápolási családjában minden hajtípushoz, és szükséglethez megtalálja a megfelelő terméket. Professzionális fodrászok tesztelték termékeiket, így könnyedén biztosítják minden hajtípusnak pontosan azt, amire szüksége van. Kínálatukban talál hajsampont festett, sérült, göndör, száraz, vagy korpás hajra is. Következő lépés a hajformázás, ezt is rábízhatja a Syoss termékekre. Szalonszintű végeredményt biztosítanak, így minden reggel úgy indulhat el otthonról, mintha a fodrásztól jönne.

Izgalmasabb frizurára vágyik, felújítaná a hajszínét, vagy épp az ősz hajszálakat szeretné elfedni? Akkor a Syoss hajszínező a tökéletes választás. Árnyalataikat fodrászok fejlesztették ki, az igazán tartós és ragyogó végeredmény elérése érdekében. A Syoss hajfestékek színskálája igazán széles, így az időtlen, természetes hajszíneket és a legújabb trendeket is megtalálja kínálatukban.

Értékelés Syoss Max Hold