Ugrás a fő tartalomhoz

Mega dússág, hosszabbítás, szétválasztás vagy ívelés a szempilláidnak? Bármilyen hatást is szeretnél, a Maybelline NY-nál megtalálod a Neked való szempillaspirált!

ÉGIG ÉRŐ SZEMPILLÁK!

A Sky High hosszabbító szempillaspirál minden szempillát meghosszabbít, az extra dússágért. A keskeny, rugalmas spirálkefének köszönhetően minden szempillát megragad, a bambuszkivonatot és különleges rostokat tartalmazó összetételének köszönhetően pedig a szempillák erősek és hosszúak lehetnek. A lágyabb hatás érdekében csak egy rétegben vidd fel a szempillaspirált a felső szempilláidra. A drámai, jellegzetes hatás érdekében több rétegben vidd fel a szempillaspirált a felső és az alsó szempillákra is.

KOLOSSZÁLIS DÚSSÁG ÉS ÍVELÉS

Az ikonikus Lash Sensational szempillaspirál legyezőhatásával jelentős dússágot kölcsönöz a szempilláidnak. A több sor sörtével rendelkező spirálkefének köszönhetően a szempillák szétválasztottak és csodásan drámai dús hatásúak. Emellett csipkebogyóolajjal gazdagított összetételének köszönhetően napközben ápolja is a szempillákat.

KOLOSSZÁLIS DÚSSÁG ÉS ÍVELÉS

 A Colossal termékcsaládban számos népszerű szempillaspirált találsz, mint például a klasszikus Colossal szempillaspirált vagy a Colossal Big Shotot. A legújabb családtag most a Colossal Curl Bounce szempillaspirál. Ez nemcsak kolosszális dússágot, hanem a szempillák jelentős ívelését is biztosítja szempillagöndörítő nélkül, akár 24 órán át! Továbbá a szempillák rugalmasak is maradnak, és az ívelés gyönyörűen kiemeli a tekinteted.

PILLÁK, MINTHA SZÉPSÉGSZALONBAN CSINÁLTATTAD VOLNA

A Falsies Lash Liftet a szépségszalonok szempilla lifting szolgáltatása ihlette. A szempilláid otthonod kényelmében válnak dússá és íveltté, percek alatt és a szépségszalonbeli ár töredékéért! A homokóra alakú spirálkefe minden szempillát a tövektől emel meg és ível. Részesítsd szempilláidat szalonszerű szolgáltatásban! A még erősebb hatásért próbáld ki a szempillaspirál extrafekete változatát is.

VÍZÁLLÓ

Minden szempillaspirált megtalálsz vízálló változatban is! Ezek még nehéz körülmények között is helytállnak.

IKON

A Great Lash szempillaspirál több mint 40 éve ikon a szempillaspirálok között! Ez az évek óta sokak által kedvelt, dúsító és hosszabbító szempillaspirál hatékonysága miatt ma sem veszít népszerűségéből.