MaybellineThe Colossal 100% Black dúsító szempillaspirál

3×
Maybelline The Colossal 100% Black dúsító szempillaspirál
Maybelline The Colossal 100% Black dúsító szempillaspirál
Spóroljon
2 240Ft

Spóroljon 31%
árnyalat Black 10.7 ml
1 530Ft

14 299,07Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MAY0111 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Maybelline The Colossal 100% Black
Tulajdonságok

A Maybelline The Colossal 100% Black szempillaspirál gondoskodik az igazán kolosszális és éjfekete pillákról. Maximális dússágot kölcsönöz a pilláknak, intenzív színbe burkolja őket és gondoskodik az intenzív pillantásról is. Ön pedig elfelejtheti a zavaró csomókat és foltokat!

Tulajdonságai:

  • telt fekete színével kiemeli a szempillákat
  • maximális volument ad a szempilláknak
  • nem csomósodik és nem kenődik szét
  • nem tapasztja össze a szempillákat, hanem elválasztja őket
  • intenzitást ad a tekintetnek

Összetétele:

  • kollagén – gondoskodik az intenzív pillantásról

Alkalmazása:
A spirál segítségével vigye fel a pillákra – a tövektől a végek felé haladjon. A nagyobb volumenért vigyen fel még egy réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, formázó, dús hatásért

Maybelline The Colossal 100% Black vonatkozásában írtuk
Cikkek

Maybelline a márkáról

A Maybelline márka története 1915-ig nyúlik vissza. Egy fiatal amerikai hölgy, Mabel Williams ekkor keverte ki eredeti készítményét a szem kiemelésére. Bátyját, Thomast ez annyira fellelkesítette, hogy megalapította a Maybell Laboratories társaságot, és szempillaspirál értékesítéssel kezdett foglalkozni. Ezután nem sokkal a nők az egész Egyesült Államokban Maybelline termékekre vágytak. A kilencvenes évek második felében a Maybelline a L'Oreal Group kozmetikai óriás része lett. Célja azonban továbbra is ugyanaz maradt - elsőosztályú, egyben megfizethető árú dekoratív kozmetikát kínálni az ügyfeleknek.
Jelenleg a Maybelline azzal büszkélkedhet, hogy ismert divattervezőkkel együttműködve határozzák meg a legújabb szépség divatot. Természetesen nem ül a babérjain, hanem folyamatosan dolgozik termékei megújításán. A Maybelline márkájú szemhéjfestékek, körömlakkok, szájfények és egyéb termékek könnyen alkalmazhatók és hatásuk hosszan tartó. Hatásosak és természetesen biztonságosak. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően hatalmas népszerűségre tettek szert a profi stílusművészek körében.
A Maybelline kozmetika a tökéletes smink szinonimája. Kivételes tulajdonságait bizonyítja az a tény is, hogy készítményeit számos híres személyiség használja, például Miranda Kerr, Gigi Hadid vagy Adriana Lima. A Maybelline márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kiemelni saját, egyéni stílusukat, imádják a sminket, és szeretnének vonzóak lenni a másik nem számára.

Értékelés Maybelline The Colossal 100% Black3