L'Oréal Professionnel Serie Expert

Új csomagolásban az Ön kedvenc Serie Expertje!   

A szakértők azok számára fejlesztették ki, akik a professzionális hajápolást szeretik. A Serie Expert hajápoló termékeket tapasztalt tudósok a világ legjobb fodrászaival összefogva fejlesztették ki.

Most még professzionálisabbak, modernebbek és fenntarthatóbbak.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Sérült és száraz a haja, így azon töri a fejét, hogy hogyan adhatna mindent meg neki, amire szüksége van?
A Serie Expert Absolut Repair termékcsalád gabonafehérje és aranyquinoa-kivonat tartalmának köszönhetően azonnal helyreállítja a hajszálak felszínét és regenerálja a hajat. A sérült felszín gyorsan átalakul, a haj pedig selymessé, fényessé és finom tapintásúvá válik.

 Az élete során kémiailag, illetve mechanikusan is sérülést okozhat a hajának. Mindkét eset olyan mélyre ható ápolást igényel, amely több lépésből tevődik össze: 
> Válasszon olyan regenerálósampont, amely helyreállítja a hajszálak felszínét, és úgy távolítja el a szennyeződéseket, hogy nem nehezíti el és könnyeddé teszi a haját. 
> Az ellenállóbb, selymesebb és fényesebb hajért válasszon magának mélyre hatóan ápoló termékeket. 

 TIPP: A sérült hajat célszerű megfelelő nem leöblítendő termékkel is, például olajjal gondosan ápolni. Fényessé teszik és táplálják a hajat, megkönnyítik a kifésülését.

 
 
 

teljes szöveg szöveg elrejtése

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

 Szeretné megőrizni a hajhosszát, de gyengévé és ritkássá váltak a hajvégei?
 Úgy a Serie Expert Pro Longer az, amire szüksége van. 

 Hogyan ápolja az elvékonyodott és érzékeny hajvégeket?
> Ha úgy érzi, hogy a hajvégei gyengévé váltak, de nem szeretné levágatni a haját, úgy a hajhossz szerkezetét helyreállító Pro Longer sampon a legjobb választás.
> A fokozottan érzékeny hajra hajpakolás való. Erőt, teltséget és szilárdabb megjelenést ad a hajnak.
 > A hajhossz-helyreállító ápoló segíti a hajrost azonnali helyreállítását, így a haj teljes hosszában azonnal erősebb és fényesebb lesz.
 TIPP: A hajvégek azonnali feltöltésére próbálja ki a Pro Longer otthoni professzionális koncentrált ápolót, amely a hajrostok legérzékenyebb területeire koncentrál.

 

teljes szöveg szöveg elrejtése

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Szeretné az új hajszíne és balayage hatását a lehető leghosszabb ideig olyan tökéletes állapotban megőrizni, mint amilyen a fodrászatból kilépve volt?
 Próbálja ki a Serie Expert Metal Detox termékcsalád 2-fázisú otthoni professzionális kezelését, amely hajfestés, balayage vagy szőkítés után megtisztítja a haját a fémrészecskéktől és megvédi a haját a fémrészecskék lerakódásától. Ezzel megőrzi a haja ragyogó és erőteljesen fényes színét. A Metal Detox ugyanakkor még a legérzékenyebb szín és árnyalat esetén is megvédi a hajszínt az UV-sugárzástól.

 Hogyan működik a Metal Detox kezelés?
 > A Metal Detox krémsampon kíméletesen megtisztítja a haját, és eltávolítja róla a felhalmozódott fémrészecskéket.
 > A Metal Detox pakolás megvédi a hajrostokat a fémrészecskék lerakódásától, így a haja azonnal észrevehetően simább, selymesebb és tápláltabb lesz. 

teljes szöveg szöveg elrejtése

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

 A szőke hajára keres egy igazán megfelelő ápolót?
 A Serie Expert Blondifier termékek gondoskodnak a szőke haja ragyogó színéről és fényéről.
 A szőke haj személyre szabott ápolásához fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen megjelenést szeretne elérni. A fodrászával megbeszélve válassza ki a hajfestéket, a balayage-t vagy a szőkítést. Döntse el, hogy meleg vagy inkább hideg árnyalatú hajszínt szeretne. Ehhez kell majd igazodnia az otthoni hajápolásának. 

 Szőke és szőkített haj ápolása:
 > Amennyiben a hideg szőke haját szeretné ápolni, úgy a kellemetlen sárga árnyalat eltávolításához semlegesítő lila pigmenteket tartalmazó sampont és ápolókat válasszon. 
 > Ha a természetes szőke vagy szőkített haja felületének helyreállítása és táplálása a cél, élénkítő sampont és ápolókat válasszon. 

teljes szöveg szöveg elrejtése

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

 Ahhoz, hogy a festett haj teljes hosszában megőrizze a fényét, ragyogását és mélységét, professzionális ápolókra van szüksége, mivel ott a leghajlamosabb a kimosódásra. A kimosódást a nem megfelelő ápolás vagy a hajszálak porozitása is okozhatja. 

 

 Festett hajra való ápolók: 
 > Hosszabbítsa meg a hajszíne szépségét és ragyogását olyan megfelelő sampon választásával, amely megvédi a hajszínét a kifakulástól és a haját a károsodástól. 
 > Arról se feledkezzen meg, hogy minél hosszabb a haja, annál érzékenyebb, így célszerű megfelelő ápolótermékek választásával gondoskodni róla. Ezzel selymessé és fényessé teheti, és a hajtövektől egészen a hajvégekig megvédheti a haját. 

 TIPP: Festett haja tökéletes ápolását egészítse ki olyan nem leöblítendő termékekkel is, melyek a végeredményt hangsúlyozzák, és segítik a hajszín mélységének fodrászszalon szintű megőrzését.  

 
 

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
  • Serie Expert
Szűrő
Bestsellerek