Ugrás a fő tartalomhoz

L'Oréal Professionnel Serie Expert

Új csomagolásban az Ön kedvenc Serie Expertje!   

A szakértők azok számára fejlesztették ki, akik a professzionális hajápolást szeretik. A Serie Expert hajápoló termékeket tapasztalt tudósok a világ legjobb fodrászaival összefogva fejlesztették ki.

Most még professzionálisabbak, modernebbek és fenntarthatóbbak.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

 Sérült és száraz a haja, így azon töri a fejét, hogy hogyan adhatna mindent meg neki, amire szüksége van?
A Serie Expert Absolut Repair termékcsalád gabonafehérje és aranyquinoa-kivonat tartalmának köszönhetően azonnal helyreállítja a hajszálak felszínét és regenerálja a hajat. A sérült felszín gyorsan átalakul, a haj pedig selymessé, fényessé és finom tapintásúvá válik.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

 Szeretné megőrizni a hajhosszát, de gyengévé és ritkássá váltak a hajvégei?
 Úgy a Serie Expert Pro Longer az, amire szüksége van. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

 Szeretné az új hajszíne és balayage hatását a lehető leghosszabb ideig olyan tökéletes állapotban megőrizni, mint amilyen a fodrászatból kilépve volt?
 Próbálja ki a Serie Expert Metal Detox termékcsalád 2-fázisú otthoni professzionális kezelését, amely hajfestés, balayage vagy szőkítés után megtisztítja a haját a fémrészecskéktől és megvédi a haját a fémrészecskék lerakódásától. Ezzel megőrzi a haja ragyogó és erőteljesen fényes színét. A Metal Detox ugyanakkor még a legérzékenyebb szín és árnyalat esetén is megvédi a hajszínt az UV-sugárzástól.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

 A szőke hajára keres egy igazán megfelelő ápolót?
 A Serie Expert Blondifier termékek gondoskodnak a szőke haja ragyogó színéről és fényéről.
 A szőke haj személyre szabott ápolásához fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen megjelenést szeretne elérni. A fodrászával megbeszélve válassza ki a hajfestéket, a balayage-t vagy a szőkítést. Döntse el, hogy meleg vagy inkább hideg árnyalatú hajszínt szeretne. Ehhez kell majd igazodnia az otthoni hajápolásának. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

 Ahhoz, hogy a festett haj teljes hosszában megőrizze a fényét, ragyogását és mélységét, professzionális ápolókra van szüksége, mivel ott a leghajlamosabb a kimosódásra. A kimosódást a nem megfelelő ápolás vagy a hajszálak porozitása is okozhatja.