L'Oréal Professionnel Metal Detox

Tudta, hogy a hajrostok belsejében lerakódott fémrészecskék növelhetik a hajtöredezés kockázatát és megbízhatatlanná tehetik a színeredményt a hajfestési, balayage és szőkítési szolgáltatások során?  
Metal Detox

 

"A hajban lerakódott fémrészecskék mennyisége függ a lakóhelyünk vízminőségétől, valamint a hajunk porózusságától. A hajrostok a technikai szolgáltatásokat követően porózusabbak, ezért hajlamosabbak több fémrészecskét szívni magukba. Legyen szó akár az otthoni zuhanyból vagy a szalon fejmosójából folyó vízről, még a legtisztább csapvíz is tele lehet fémrészecskékkel. Ennek oka az erózió, azaz a víz vízvezetékekre gyakorolt pusztító hatása. Minden hajmosás alkalmával újabb fémrészecskék rakódnak le a hajban.

Minél porózusabb a haj annál több fémrészecske kerül a hajrostokba, mivel azok szivacsként szívják őket magukba. A fémrészecskék lerakódása a hajban egészségügyi kockázatot nem jelent, ám hajfestés, balayage és szőkítés közben ezek a fémek, főleg a réz, reakcióba lépnek az oxydant-tal, ami fokozottabb hajtöredezéshez és megbízhatatlan színeredményekhez vezethet."

Rátaláltunk arra a molekula, amely képes célzottan hatni a fémrészecskékre. Ez a molekula a Glicoamine, amely megfelelően kisméretű ahhoz, hogy bejusson a hajrostok belsejébe és ott hosszan tartóan semlegesítse a fémrészecskéket. Ez a felfedezés korszakalkotó a professzionális hajfestési, balayage és világosítási szolgáltatások tekintetében.

A Glicoamine molekulának köszönhetően a haj fényesebb, a hajszín ragyogóbb, Ön pedig elégedettebb lehet a szalonlátogatást követően.


Választott már
  • L’Oréal Professionnel
  • Serie Expert
  • Metal DX