Kreppelő hajvasaló

Kreppelő hajvasaló
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
 •   2

A kreppelő hajgöndörítő kiválasztása

Dúsítsa a haját és hívja fel magára a figyelmet már első pillantásra! A hajkreppelővel (hívják még kreppelő hajgöndörítőnek, kreppelő hajvasalónak vagy kreppelő hajsütővasnak is), igazán stílusos retró frizurát varázsolhat pár perc alatt. Válassza ki a legjobb kreppelőt az elképzelése szerint és élvezze a kreppelt haját, mintha profi munka lenne. Mire kell figyelni a kiválasztásakor?

Kreppelő hajvasaló kiválasztása a haj tulajdonságai alapján

 • Az ionizáló kreppelő hajsütővasat a száraz és töredezett hajú hölgyek fogják igazán értékelni. Ionizáló funkciója védi a hajat a sérülésektől, és szálkásodás nélkül biztosítja a haj fényességét és puhaságát.
 • A hőmérséklet-szabályozás biztosítja, hogy nem égeti meg a túl vékony és a nehezen kezelhető hajat sem, mégis képes kordában tartani a magasabb hőmérsékletnek köszönhetően. Minél finomabb szálú és sérültebb a haj, annál alacsonyabb hőmérsékletet állítson be a kreppelő hajvasalón. Érzékeny haj esetén 120 °C ajánlott, erős, göndör és nehezen kezelhető hajhoz pedig állíthatja akár 200 °C-ra.
 • A toldalékok többféle hajformázást is képesek kialakítani egyetlen készülék segítségével. Mit szólna például a hajvasalóhoz, amely egy pattintással kreppelő lesz?

Kreppelő hajsütővas kiválasztása a lapok anyaga alapján

 • A titánlapok hosszú élettartamúak és stabilan osztják el a hőt.
 • A kerámialapok egyenletesen melegednek fel és kíméletesek a hajhoz.
 • A turmalinnal bevont lapok (a kerámia és a titán is) használhatók a károsodott hajra, amely hajformázás után fényes és egészséges megjelenést kap.

Hogyan kell használni a kreppelő hajvasalót?

Kövesse a gyártó használati útmutatóját. A hajkreppelés általános menete a következő:

 • Kapcsolja be a kreppelőt, állítsa be a kívánt hőmérsékletet és hagyja egy kis ideig felmelegedni.
 • Helyezzen egy keskeny hajtincset az előmelegített kreppelő hajvasalóba a hajtöveknél, és hagyja 5 másodpercig hatni. Majd engedje fel a kreppelőt, és fogja be a tincset lejjebb is. Így folytassa egészen a hajtincs végéig, folyamatosan a többi hajtinccsel is.
 • A kreppelő ugyan hasonlít a hajvasalóhoz, mégis azzal a különbséggel, hogy a kreppelőt nem húzzuk végig a hajtincseken, mert tönkretenné a kreppelt haj jellegzetes minihullámait.
 • Ha maximális dús hatást szeretne elérni, akkor a kreppelés után gyengéden fésülje át a haját.

Még nagyobb volument szeretne? Válassza a tripla hajsütővasat, amely nagyobb hullámokat készít, és szó szerint megemeli a frizuráját. Akár hajsütővasat, hajvasalót vagy kreppelőt választ, mindig védje a haját a hő ellen. A minőségi hajvédő készítmények segítségével megelőzheti a haj károsodását még gyakori kreppelés vagy hajvasalás esetén is.

teljes szöveg szöveg elrejtése