Hajvasaló és göndörítő

Hajvasaló és göndörítő
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
 •   3

Ismerkedjen meg a hullámos hajat eredményező hajvasalóval

Egyetlen eszköz – több tucat frizura. A hajvasaló a hullámos hajért ugyanúgy működik, mint a hajvasaló és hajsütővas 2 az 1-ben. Egyetlen készülékkel lehet szépen kisimított egyenes haja a munkahelyi találkozókra vagy csábító hullámai egy randevúra! Spóroljon pénzt és helyet a fürdőszobában, és válasszon hajvasalót és hajsütővasat egyben.

Hogyan válasszunk hajvasalót és hajsütővasat egyben?

Két alapvető választási lehetősége van:

 • „Kerek“ hajvasaló hosszabb lekerekített lapokkal, amelyek lehetővé teszik a tökéletesen egyenes hajat, és az elegáns hullámokat is – elég csak megtanulni a megfelelő módszert.
 • Többfunkciós hajsütővas és hajvasaló egyben cserélhető toldalékokkal – elég kicserélni a toldalékot, és máris hajsütővas vagy kreppelő lett a hajvasalóból. Mivel a hajvasalóval készített hullámokhoz kell egy kis gyakorlás, a többfunkciós, cserélhető toldalékos hajvasaló és hajsütővas egyben jelentősen megkönnyíti a munkát.

A többfunkciós hajvasaló kiválasztásakor vegye figyelembe a következő tényezőket:

 • Hőmérséklet-szabályozás: Ezen funkció nélkül előfordulhat, hogy károsítja a haját, vagy nem éri el vele a kívánt eredményt. Általánosságban érvényes, hogy a vékonyabb és sérült hajra = alacsonyabb hőmérséklet (160 °C-ig), nehezen kezelhető hajra = magasabb hőmérséklet (190 °C felett).
 • Felület: A kerámiafelület gyorsabban felmelegszik és gyorsabban elkészülnek a hullámok. A haj ráadásul jól csúszik rajta. A turmalinbevonatú felület megszünteti az elektrosztatikus feltöltődést és a kreppesedést.

Még több hasznos tipp a hajsütő-hajvasalókhoz:

 • Ha rövidebb a haja, akkor válasszon kisebb hullámosító hajvasalót. Könnyebb lesz a használata, és a rövidebb hajat is szépen feltekeri.
 • A hullámosításkor értékelni fogja a hajvasaló oldalán elhelyezett, könnyebb használatot biztosító irányító panelt. Megelőzheti vele a nemkívánatos hőmérsékletváltást, és nem fogja a használat közben véletlenül kikapcsolni a hajvasalót.
 • A legkényelmesebb használatért és a kábel betekeredésének megakadályozásáért válasszon hajvasalót és hajsütővasat 2 az 1-ben forgó kábellel.

Hullámosítás hajvasalóval   

Türelem és gyakorlás szükséges hozzá, de nagyon hamar belejön. Elsősorban gondoljon mindig a haj hő elleni védelmére, hogy megakadályozza a károsodását. Soha ne lépje túl az Ön hajtípusának megfelelő maximális hőmérsékletet, és mindig tartsa be a gyártó javaslatait a használati útmutatóban.

Javasolt módszer a hajvasalóhoz a hullámos hajért:

 1. Alaposan fésülje át a haját, majd válassza szét tincsekre.
 2. Helyezze a hajtincset a hajvasalóba és szorítsa rá, de ne túl erősen, csak annyira, hogy könnyen csússzon a hajtincsen.
 3. Fordítsa el a hajvasalót ideálisan 180°-kal az arcától (U alakban). Minél jobban elfordítja a hajvasalót a tengelye körül, annál keskenyebb és határozottabb hullámok keletkeznek a haján.
 4. Néhány másodperc után lassan húzza le a hajvasalót egészen a tincs végéig és engedje fel. Kész a hullám.
 5. Minél közelebb kezdi a tövekhez, annál erősebb hullámot hoz létre.

Felkeltette a figyelmét a hajvasaló a loknikhoz? Válasszon a notino.hu-n, ahol megtalálja a legjobb segítőtársakat a hajformázáshoz!

teljes szöveg szöveg elrejtése