Habkő lábra

Használjon lábain habkövet rendszeresen és élvezze a tökéletesen sima lábfejeket, megkeményedett bőr nélkül. A habkő érdes felülete lágyítja a sarkak, könyökök és más testrészek bőrét, ahol bőrkeményedés gyötri.

 

A habkő használata

  1. Először meleg vízben lágyítsa meg a megkeményedett bőrt.
  2. Mártsa vízbe a habkövet és gyengéden dörzsölje vele ide-oda a megkeményedett bőrt, amelyet el szeretne távolítani. Az alaposan leáztatott bőr könnyen lehámlik és lágy bőrfelületet hagy maga után. A habkövet nem kell nyomnia, elég, ha gyengéden ide-oda dörzsöli vele a bőrt.
  3. Kis idő után mossa le a bőrt és addig folytassa, amíg nem lesz elégedett az eredménnyel.
  4. Ne felejtse el, hogy használat közben a habkő is kopik. Rendszeresen öblítse le.
  5. Végül törölközővel szárítsa meg a bőrt és használjon lábkrémet vagy például kókuszolajat, ami biztosítja a lábfejek hidratálását és hosszú ideig puhán tartja őket. 

Ahhoz, hogy a sarokra szánt habkő sokáig szolgálja igényeit, megfelelően gondoskodjon róla. Minden használat után súrolja ki, például egy tiszta fogkefével, így megszabadul azoktól a miniatűr bőrmaradékoktól, amelyek a habkő pórusaiban ragadtak. Időnként főzze ki, ezzel eltávolítja az utolsó szennyeződéseket. A habkövet mindig hagyja alaposan megszáradni.

A lábakra szánt habkő anyagai

Olyan habkövet válasszon, amelynek az anyaga a legközelebb áll önhöz. A természetes habkő magmás kőzetből, leggyakrabban vulkáni üvegből származik, amely rendkívül pórusos, és ezért tudja eltávolítani az elhalt bőrt. A műhabkő hasonlóan jó minőségű, kinézetre és tulajdonságaiban is hűen utánozza a természetes habkövet.

Milyen más módon szabadulhatunk meg a megkeményedett bőrtől?

A habkövön kívül egész sor további készítmény és segédeszköz áll rendelkezésére. Próbálja ki például a lábpeelinget, amelynek mikrogyöngyei masszírozzák és lágyítják a bőrt, a hámlasztó zoknikat, vagy az elektromos talpreszelőt, amelynek segítségével még gyorsabban megszabadulhat a lábfejeken lévő nemkívánatos bőrtől.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Habkő lábra
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   1