Test

Miért érdemes fürdőszivacsot használni?

A fürdőszivacs fontosabb feladatot lát el, mint ahogyan talán eddig gondolta. Adjon a fürdőszivacsnak egy esélyt, a bőre biztosan meghálálja.

A fürdőszivacs az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolításával és a bőr alatti vérkeringés serkentésével segíti a bőrsejtek megújulását. Ráadásul gazdag habot is képez, ezzel is fokozza a tusfürdő hatását.

A fürdőszivacs a könyök, sarkak és a térd durva bőrét is finomítja, és nem utolsósorban remek relaxáló- és masszírozóeszköz is. Nem csupán változatos színekben, de az adott testrészeknek megfelelően különböző durvaságú felülettel is készülnek (hátmosó szivacs, sarokszivacs vagy akár arcmosó szivacs is található köztük).

Tengeri szivacs

Jobban szereti a természetes termékeket? Válassza a tengeri szivacsból készült természetes fürdőszivacsokat, melyeket a világ trópusi tengereiben gyűjtenek. Ezek 100%-ban természetes és 100%-ban biológiailag lebomló termékek, amelyeket az élettartamuk lejárta után akár a komposztálni is lehet.

A tengeri fürdőszivacs problémás és érzékeny bőrre is alkalmazható, magas az ásványi anyag és jódtartalma, valamint kiváló a nedvszívó képessége. Nemcsak fürdéshez, de például kozmetikai szivacsként is használható.

Ha hagyományos vagy természetes fürdőszivacsot, illetve 2 az 1-ben szappant keres, a notino.hu-n tudja a legkönnyebben kiválasztani!

A mi tippünk: Próbálja ki a konjac arctisztító szivacsot is, és tapasztalja meg a tökéletesen tiszta arcbőr érzését!