Konjac szivacs

Próbálja ki a trendi konjac szivacsot arcra, amellyel egyszerűen eltávolíthatja a sminket, megtisztíthatja a bőrt, ráadásul eközben gyengéden át is masszírozza az arcbőrt. Ezentúl nem kell figyelnie arra, hogy mindig legyen a fürdőszobában vattakorong! A megfelelő arctisztításhoz egyetlen, folyamatosan használható arctisztító konjac szivacs is elég.

 

A természetes konjac szivacs előnyei

  • Allergiás és érzékeny bőrű személyek is használhatják.
  • Nem irritálja a bőrt, viszont hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket.
  • Segít a pórusok tisztításában és megelőzi az akné keletkezését.
  • Gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket.
  • Környezetkímélő.

Hogyan kell használni a konjac szivacsot?

Először nedvesítse be a szivacsot. Sminklemosáshoz vigyen fel a szivacsra arctisztító gélt vagy arctisztító tejet és körözzön az arcon a kicsavart konjac szivaccsal. Így nemcsak a sminket, hanem az elhalt bőrsejteket is eltávolíthatja. A szivacsot minden használat után alaposan mossa át, csavarja ki és hagyja a levegőn megszáradni. Megfelelő ápolás mellett egyetlen konjac szivacs akár három hónapon át is használható.

Mi az a konjac?

A konjac szivacsot egy Ázsiában, nagy tengerszint feletti magasságon élő évelő növény gumójából készítik. Különleges tulajdonságai miatt az elmúlt néhány évben nem csak az arcápolásban lett sláger. Nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat és jótékony hatással van az arcbőr egyensúlyára.

Próbálja ki Ön is a Garnier, a Yasumi vagy az Erborian konjac szivacsait és élvezze a tökéletesen tiszta arcbőrt!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Konjac szivacs
árfolyamkülönbség

akár