Fedezze fel a Scandal by Nightot!

A Jean Paul Gaultier márka Scandal by Nightja, a híres párizsi negyed, a Pigalle esszenciája. Ez már számos művészt megihletett, és maga J. P. Gaultier is imádja. Az illat azt ragadja meg, hogy a jellegzetes párizsi nőiesség és kifinomultság hogyan szabadul fel az itteni éjszakai élet által. A szantálfa, tonkabab és bódító tubarózsa függőséget okozó, mézes elegye a teljes szabadság érzését testesíti meg.

teljes szöveg szöveg elrejtése

A Jean Paul Gaultier márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Legkeresettebbtől Ár szerint