Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum hölgyeknek

24×
Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum hölgyeknek
Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
36 000Ft

Spóroljon 17%
100 ml
29 990Ft

Kód: JPG04033 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 01. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 01. 20.

Jean Paul Gaultier La Belle parfüm leírása
Összetétel

Lépjen be Jean Paul Gaultier kertjébe, a kísértés és bűnös csábítás színhelyére! A Jean Paul Gaultier La Belle eau de parfum erőteljesen függőséget keltő illat, amely az ellenállhatatlanul édes vaníliát, az üde bergamottot és a zamatos körtét egyesíti magában.

  • ultra nőies, orientális illat
  • érzéki hölgyek számára, akik ki akarják hangsúlyozni vonzerejüket
  • Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette párja
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Jean Paul Gaultier La Belle fejillata a zöld körte zamatos, gyümölcsös tónusaival nyit. Az illatszimfóniát ezután – körülölelve Önt kellemesen üdítő karjaival – a páratlan bergamott játssza el. Az eau de parfum alapillatát az édes, vaníliás akkordok keltik életre, amelyek megadják az illatkompozíció teljes teltségét és mélységét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bergamott
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília
Az illat fajtája
orientális

Jean Paul Gaultier a márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

Értékelés Jean Paul Gaultier La Belle24