Jean Paul Gaultier La Belleeau de parfum hölgyeknek

11×
Jean Paul Gaultier La Belle eau de parfum hölgyeknek
Jean Paul Gaultier La Belle eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
30 ml
18000Ft

Kód: JPG04035 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 11. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 11. 22.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Jean Paul Gaultier La Belle parfüm leírása
Összetétel

Lépjen be Jean Paul Gaultier kertjébe, a kísértés és bűnös csábítás színhelyére! A Jean Paul Gaultier La Belle eau de parfum erőteljesen függőséget keltő illat, amely az ellenállhatatlanul édes vaníliát, az üde bergamottot és a zamatos körtét egyesíti magában.

  • ultra nőies, orientális illat
  • érzéki hölgyek számára, akik ki akarják hangsúlyozni vonzerejüket
  • Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette párja
  • 2019-ben mutatták be

Az illat összetétele
A Jean Paul Gaultier La Belle fejillata a zöld körte zamatos, gyümölcsös tónusaival nyit. Az illatszimfóniát ezután – körülölelve Önt kellemesen üdítő karjaival – a páratlan bergamott játssza el. Az eau de parfum alapillatát az édes, vaníliás akkordok keltik életre, amelyek megadják az illatkompozíció teljes teltségét és mélységét.

Összetétel

Fej
körte
Szív
bergamott
Alap
vanília
Az illat fajtája
orientális

Jean Paul Gaultier a márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

Értékelés Jean Paul Gaultier La Belle