Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Eau de Parfum uraknak

8×
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Eau de Parfum uraknak
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
34 660Ft

Spóroljon 21%
125 ml
27 320Ft

21 856,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JPG04167 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum
Összetétel

Halló, kapitány úr! Én erős kapitányom! Hallja ezt? Ez Önnek szól, mivel a testén kibontakozó Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Eau de Parfum mindenkinek elárulja, hogy egy igazi tiszt áll előtte! A keleties fás aroma olyan férfias aurával veszi körül, amilyennel csak az erős, egyenruhás tisztek büszkélkedhetnek.

  • intenzív keleties, fás illat
  • a tisztán férfias, ikonikus parfümcsalád új tagja
  • üvegcséje tiszti egyenruhára emlékeztet

Az illat összetétele
Az elsőként jelentkező varázslatot a kardamom fűszeres jegyei biztosítják. Kis idő után már az aromás levendulával tökéletes egységet alkotó írisz kissé titokzatos illatával árad szét. Az illat a vanília melengető akkordjaival fokozatosan csendesedik le, és a horizonton túl eltűnő hajóként lassan a távolba vész.

Az illat története
A Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum mintájául annak a kapitánynak az erős egyénisége szolgál, aki nélkül soha nem indulhatna el a hajó. Ez az Eau de Parfum azt az erőt és ellenállhatatlan férfias karizmát tükrözi és adja át Önnek, mely a magas rangból következik. A férfitorzó formájú, feltűnő üvegcse az összes Le Male parfüm közös eleme, így ez az Eau de Parfum is megőrizte.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília
Az illat fajtája
orientális, fás

Jean Paul Gaultier a márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

Értékelés Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum8