Jean Paul GaultierScandal Pour Homme Eau de Toilette uraknak

5×
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
36 800Ft

36 800,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: JPG04317 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Termékmintát csatolunk rendeléséhez. Abban az esetben, ha nem tetszik Önnek, ingyenesen visszaküldheti nekünk a nagy kiszerelésű terméket.Szeretnék többet tudni
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 09. 24.
Személyes átvétel
péntek 2021. 09. 24.

Leírás Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
Összetétel

Ki ez az izmos, elegáns ökölvívó férfi, aki éppen most ült fel a győztesek trónjára? Ön az, valamint Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette urak számára ​​a bőrén, ami királyi aurát terjesztett Ön körül. A tömegek meg fognak őrülni Önért, mert Ön mindig ki fogja az ellenfelét ütni.

  • keleties illat fás jegyekkel, újratölthető kivitel
  • a Jean Paul Gaultier Scandal női illat férfi párja
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Elsőként a zsálya tónusai fogják Önt érdekelni összekapcsolódva a mandarinnal. Egy idő után teljes nagyságában kibomlik az egész illatkompozíció igazi lelke, nevezetesen a pörkölt tonkabab melengető édes illata. Harmonikusan kiegészíti ezt a karamell. Mindennek az alapját a vetiverfű teremti meg, amely leginkább az illat lecsengése során jut szóhoz.

Az illat története
Feltűnő, érzéki, energizáló és rendkívül módon függőséget okoz! Ilyen a Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme illata. Egyszeri használattal Önt győztessé kiáltja ki, amit maga az üvegcse fedele is sugall a korona és a mesteri trófea formájában.

Az üvegcse teste nem pontos négyzet és boxolóringre emlékeztet, amely szintén nem négyzet alakú, ha rátámaszkodik egy szélesvállú boxoló. A külső doboz vörös bársonya a szürkés-kék illattal tökéletesen szemben áll. Az illat arca az eleganciát sugárzó Parker Van Nord lett, Imaan Hamman extravagáns manöken társaságában.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
muskotályzsálya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
karamell
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, fás

Jean Paul Gaultier a márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

Értékelés Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme2