Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum hölgyeknek

19×
Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum hölgyeknek
Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
34 000Ft

Spóroljon 14%
80 ml
28 940Ft

36 175,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: JPG3364 | Raktáron
1
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 04. 16.

Leírás Jean Paul Gaultier Scandal
Összetétel

Amint kigyúlnak az első lámpák, eljön az ideje, hogy letegye a komoly hölgy szerepét, szórakozni induljon, és nagy botrányt csináljon! A Jean Paul Gaultier Scandal eau de parfum nemcsak feljogosítja, de a parfümök nyelvén bátorítja erre.

  • édes, virágos színezetű illat merész nőknek
  • elsősorban estére és különleges alkalmakhoz illik
  • feltűnő üvegcse, kupakján női lábakkal

Az illat összetétele
A fejillatban azonnal lenyűgözi önt a gardénia, amely bódító illatával hangsúlyos érzéki dimenziót visz a kompozícióba. A lenyűgöző parfümben ezt követően jelenik meg a kulcsösszetevő, a méz édessége. Az ízletes szívillat később átadja helyét az alapillatnak, amelyben a merész pacsuli biztosít mélységet és még fokozottabb érzékiséget.

Az illat története
A kultikus, férfi és női felsőtesteket ábrázoló eau de toilette-ek és eau de parfum-ök után Jean Paul Gaultier most egy másik testrészt ábrázoló üvegcsét mutat be: ezek a női lábak. Merész helyzetben merednek az ég felé – tökéletesen illik hozzájuk a Scandal név. 2017-ben a Jean Paul Gaultier márka nemcsak tartalmával, hanem designjával is kiemelkedő illatot teremtett.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gardénia
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
méz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli
Az illat fajtája
virágos, chypre

Jean Paul Gaultier a márkáról

Jean Paul Gaultier francia divattervező munkája a lázadás, az érzékiség és a szabadság megtestesítője. Az utca felszabadult stílusát vitte át a divatbemutatók kifutóira, majd a divatot a kifutókról vissza az utcákra. Nem véletlen, hogy a divat „enfant terrible“-jének /fenegyerekének/ nevezik.

Jean Paul Gaultier már a múlt század 80-as éveinek közepén bemutatta első saját divatkollekcióját. Később ő tervezte Madonna ma már ikonikus ruháit és számos film kosztümjeit.

Divatterveinek tipikus vonásait illatkompozícióiba is átülteti, s ezek már 20 éve okoznak meglepetéseket. Az első Jean Paul Gaultier parfümöt 1993-ban mutatták be, és a márka mindmáig hagyományosan sikeres illatokkal jelentkezik. Például a 2017-es Paul Gaultier Scandal excentrikus Eau de Parfum ismét az egész világot provokálja.

Értékelés Jean Paul Gaultier Scandal19