Halloween smink

A halloween a smink és "újjászületés" valaki másként időszaka. Kiválasztottuk a legtrendibb és időtálóbb megjelenéseket, mellyel Ön lehet a legragyogóbb sztárja bármelyik halloweeni partinak! Egyszerű halloween sminket készíthet, amihez mindent megalál nálunk. 

Día de Los Muertos

Ünnepelje a mexikói halottak napját és változzon a halál leányává, avagy La Calavera Catrinává. A Día de los Muertos a halált nem úgy ünnepli, mint valaminek a végét, hanem, mint egy új kezdetet. A díszes koponyát formáló maszk lett ennek a csodálatos és egyben félelmetes napnak a szimbóluma.

Harley Quinn

A felejthetelen Harley Quinn, A Joker drága (ex) másik felének és talán Gotham leghíresebb lázadójának megjelenése mindig nagy népszerűségnek örvend. Ezt a sminket lehetetlen elképzelni a világos arcbőr, a vörös rúzs és a színes szemfesték nélkül. Ne féljen, legyen bizarr, mint Harley és egy kicsit mossa szét a sminkjét.

Az Instagram legjobbjai

Ajánlás

Smink halloweenre

Változzon át szexi oroszlánná, rémisztő zombivá vagy aranyos nyuszivá és legyen Ön a halloweeni buli sztárja. Akár egyszerű vagy egy alaposan kidolgozott halloween sminket készít, nálunk biztosan megtalálja a legjobb dekoratív kozmetikumokat, melyekkel biztosan ragyogni fog! Csillogó és színes szemhéjpúder-paletták magas pigmenttartalommal, vörös rúzsok és világos smink az igazi haláli megjelenésért.

Merítsen ihletet kedvenc márkáitól halloweeni megjelenéséhez, vagy próbálja megformázni sminkjét közkedvelt horrorfilmek szereplői alapján. A halloween lehetőséget ad arra, hogy szabadon engedje fantáziáját!

teljes szöveg szöveg elrejtése