Carmex Classic hidratáló ajakbalzsam stick SPF 15

12×
Carmex Classic hidratáló ajakbalzsam stick SPF 15
Carmex Classic hidratáló ajakbalzsam stick SPF 15
Ingyenes kiszállítás
4.25 g
990Ft

23 294,12Ft / 100 g, áfával
Kód: CRM0972 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 08. 06.
Személyes átvétel
péntek 2021. 08. 06.

Leírás Carmex Classic
Tulajdonságok

Ismerkedjen meg egy ajakbalzsammal, amely igazi legendának számít! A Carmex Classic hidratáló ajakbalzsam szinte csodákat tesz az ajkakkal – azonnal táplálja és megnyugtatja, emellett kellően hidratálja őket.

A mentol kellemesen hűsít, a kakaóvaj gondoskodik az intenzív táplálásról, a védőfaktor pedig megelőzi, hogy az ajkakat károsítsák a napsugarak hatásai. Ráadásul vízálló összetételének köszönhetően ez az ajakbalzsam minden sporthoz tökéletes – a síeléstől a biciklizésen át a szörfözésig.

Tulajdonságai:

 • nyugtatja és intenzíven hidratálja a kiszáradt ajkakat
 • nap elleni védelmet nyújt az ajkaknak
 • azonnali komfortérzetet biztosít
 • bársonyosan lággyá teszi az ajkakat
 • vízálló összetétel
 • hűsítő hatás

Összetétele:

 • SPF 15 – védi az ajkakat a napsugárzástól
 • kakaóvaj – finomítja és lágyítja a száraz ajkakat
 • vazelin – segíti az ajkak hidratálását és hosszan tartó akadályt képez a víz számára
 • kandelillaviasz – gondoskodik az ajkak tartós védelméről
 • mentol – kellemesen hűsíti az ajkakat

Alkalmazása:
Vigye fel az ajkaira a nap folyamán többször, ismételje szükség szerint.

Tulajdonságok

Nap elleni védelem
SPF

Carmex Classic vonatkozásában írtuk
Cikkek

Carmex a márkáról

A Carmex márka pompás ajakvédő stifteket és ajakbalzsamokat képvisel. A száraz, kicserepesedett ajak a népesség nagy részét gyötri. A kiszáradás, a napsugárzás, a hideg és más szélsőséges időjárási viszontagságok elleni harcra szolgálnak a tradicionális és világszerte népszerű Carmex készítmények.
A márka történetének kezdete az amerikai Alfred Woelbinghez fűződik, aki már az 1930-as években kísérletezni kezdett saját, az ajakbalzsamokat és egyéb kozmetikai készítményeket meghatározó irányvonalának kialakításával. Laboratóriumként a konyha szolgált, és az első termékeket autója csomagtartójából árusította. A jó hatású készítmények népszerűsége azonban gyorsan növekedett. Fontos lépés volt az a pillanat, amikor is Woelbing feleségével együtt kezdte a készítményeket a jól ismert sárga tégelybe tölteni, és abban árusítani. 1957-ben a családi vállalkozás egy Milwaukee-i üzemhelyiségbe költözött. A társaság fejlődésének következő szakasza a 20. század 70-es éveinek elején kezdődött, fia, Don belépésével, majd az unokák ezt követő bevonásával. Maga Alfred Woelbing kerek 100 évet élt, és a hagyomány azt tartja, hogy egészen haláláig legalább hetente egyszer bejárt a cég irodájába, hogy felügyelje a családi márka fejlődését.
A Carmex Soothing tubusos ajakbalzsam a Carmex márka legnagyobb mennyiségben értékesített terméke. Az ápoló hatóanyagok tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke pompás megkönnyebbülést nyújt a fájó, cserepes ajkaknak. A balzsam finom textúrája jól felvihető, és az applikátor lehetővé teszi, hogy csak annyi balzsamot használjunk, amennyi az ajkak mélységi hidratálásához szükséges. Természetes, hogy a Carmex márka fokozatosan bővítette klasszikus kínálatát kedvelt ízű termékekkel. A Carmex Soothing balzsamot így frissítő, jázminos zöld tea, édes cseresznye vagy eper, de akár klasszikus menta ízben is élvezhetjük.
További termék a Carmex Protecting eredeti ajakbalzsam stift. Lehet, hogy érdekelni fogja, hogy a minősített vízálló készítmények közé tartozik, és a benne található védőanyagok akár 80 percig is ellenállnak a víznek. Bizonyára értékeli majd a szabadsága alatt, mivel egyidejű UVA és UVB sugárvédelme nagyon kényelmes. A Carmex Ultra Smooth ultra gyengéd ajakbalzsam stift, édes vanília vagy frissítő lime formájában képez ajkain intenzív, hidratáló filmet. Az ajkak rendszeres kezelése kiváló megelőzés a finom ajakbőr cserepesedése ellen.
A Carmex termékekre egyszerűen mindig támaszkodhat. Mögöttük egy erős, kemény akarattal, dolgossággal és elánnal teli emberi történet áll - pont olyan, mint amilyenek mindmáig a hagyományos Carmex ajakbalzsamok.

Értékelés Carmex Classic9