Ugrás a fő tartalomhoz

Urban Decay

Urban Decay

Az Urban Decay kozmetikumokat mintha egyenesen a picit provokatív, extravagáns sminkhez teremtették volna. E mögött a kaliforniai márka mögött Wende Zomnir áll, aki nagy rajongója a kozmetikumoknak és a sportnak. Wende minden egyes terméket saját maga tesztel le a kedvenc tevékenységei során, így snowboarding, szörfözés és hot jóga közben, hogy meggyőződjön arról, hogy az Urban Decay sminkek még a legextrémebb körülmények között is helytállnak.

Az Urban Decay története a kilencvenes évek közepén kezdődött, amikor a luxuskozmetikumok piacát a rózsaszín, piros és bézs uralta. Ekkor állt elő a márka ennek a teljes ellentétével és mutatta be a városi élet másik oldala által inspirált olyan provokatív elnevezésű színárnyalatait, mint a Roach (csótány), Acid Rain (savas eső) vagy Oil Slick (olajfolt).

A márka legkedveltebb termékei közé a semleges színárnyalatokkal teli, ikonikus Urban Decay Naked sminkpaletta, aminek segítségével tökéletes természetes sminket varázsolhat magának, illetve az egész éjszakát kibíró, vízálló Urban Decay All Nighter alapozó tartoznak. De legalább ennyire figyelemre méltó a Decay Urban széles színválasztékban kapható Vice Lipstick rúzsa, valamint a szempillákat maximálisan hangsúlyozó Urban Decay Perversion szempillaspirál is.

teljes szöveg szöveg elrejtése