Long 4 Lashes Lash multiaktív szérum a szempillákra

43×
Long 4 Lashes Lash multiaktív szérum a szempillákra
Long 4 Lashes Lash multiaktív szérum a szempillákra
FX5 Formula 3 ml
7 170Ft

Kód: LFL4151 | Raktáron

A Long4Lashes FX5 nem tartalmaz bimatoprosztot.

1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 01. 21.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 01. 21.

Long 4 Lashes Lash termékleírás

A Long 4 Lashes multiaktív szempillaszérum nagyobb szempilla-sűrűséget biztosít, meggátolja a szempilla kihullását, ritkulását, és hosszú időn át erősíti azt.

Tulajdonságai:

  • intenzív módon erősíti és mélyrehatóan táplálja a szempillát
  • segít abban, hogy pillantása csábító és gyönyörű legyen
  • könnyen alkalmazható, és nem izgatja a szem körüli bőrt
  • állandó sminket használó hölgyek részére
  • meghosszabbított szempillájú hölgyeknek
  • kontaktlencsét viselők is használhatják

Alkalmazása:
Alapos szemsmink eltávolítás után alkalmazza a felső és alsó szempilla vonalában. Következetesen kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést! A maximális hatás eléréséhez használja 6 hónapon át naponta, alvás előtt.

A tartós hatás érdekében ezután is használja hetente 3–4×!

Long 4 Lashes a márkáról

A 4 Long Lashes kozmetika speciális kozmetikai ápolást kínál hibátlan bőr, szempilla, szemöldök és haj számára. Az innovatív hatóanyag-rendszer maximálisan támogatja a regenerálást és az egészséges megjelenést. Az egyes termékek egyedülálló formulái bőrgyógyászatilag tesztelték bőrgyógyászok, allergológusok, és szemkozmetikumoknál szemorvosok felügyelete mellett.

A Long 4 Lashes márka a legmodernebb kozmetikai kutatásra és alkalmazásra alapoz, amely eltávolítja olyan kellemetlen problémák okait, mint például a túlzott haj- és szempilla-hullás, a szemöldök-ritkulás, vagy a bőr-szennyeződés. A létrehozott szérumok a hatóanyagok magas koncentrációjú képleteit tartalmazzák, amelyek aktív módon hatnak a alkalmazási helyekre.

A Long 4 Lashes egészség- és szépség-kozmetika immár itthon is kapható. Használjon olyan speciális kozmetikát, amely megoldja problémáit, és támogatja bőre, szempillája, szemöldöke és haja egészségét és szépségét is!

Értékelés Long 4 Lashes Lash43