BourjoisKhôl & Contour tartós szemceruza

3×
Bourjois Khôl & Contour tartós szemceruza
Bourjois Khôl & Contour tartós szemceruza
Spóroljon
1 670Ft

Spóroljon 23%
árnyalat 002 Ultra Black 1.2 g
1 270Ft

105 833,33Ft / 100 g, áfával
Kód: BOU01667 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Bourjois Khôl & Contour
Tulajdonságok

A Bourjois Khôl & Contour tartós szemceruza lehetővé teszi a szemhéj külső és belső kontúrjainak kiemelését, és a telt szemvonal egyetlen mozdulattal történő létrehozását.

Tulajdonságok:

  • segíti a szem körülrajzolását és a szemsmink kiemelését
  • krémes textúrája jól csúszik a szemhéjon, és könnyen felvihető
  • nem kenődik el, és akár 16 órát kibír
  • érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják

Összetétel:

  • természetes viasz és E-vitamin – kímélik a szemkörnyéket
  • bőrgyógyászatilag és szemgyógyászatilag tesztelt
  • hipoallergén összetétel

Alkalmazása:
Folyamatosan húzva rajzoljon szemvonalat a felső, illetve az alsó szemhéjára.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Hatás
hosszantartó

Bourjois a márkáról

A Joseph-Albert Ponsin vízionárius által, 1863-ban alapított Bourjois francia márka elsősorban dekoratív kozmetikára szakosodott. Első termékei a viasz make-up stiftek voltak, melyek kizárólag színházi színészek igényeinek kielégítésére szolgáltak, és tréfás neveket - mint a „Jealous“ („féltékeny“) vagy a „Lovesick“ („epekedő“) viseltek.
A Bourjois ma sokszínű termékskálával - szempillaspirálokat, szemceruzákat, rúzsokat, tisztító tejeket, dezodorokat, tusfürdőket, parfümöket és egyebeket - rendelkezik, elsősorban a nőket célozva meg. Állandóan igyekszik az eredeti filozófiához igazodni, és ügyfeleinek kiváló minőséget kínálni, elfogadható áron. A Bourjois sminkek merészek, ízlésesek és elegánsak. Illenek minden alkalomhoz és hangulathoz. Az illatok érzékiségükkel és intenzitásukkal okoznak meglepetést.
Érdemes megemlíteni, hogy a "Chanel húga" (a Bourjois így prezentálja magát) szó szerint megszállottja a színeknek. Katalógusában 400 különböző árnyalatot találunk, miközben egynegyedüket évente cserélik, az aktuális trendektől függően. Ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás dizájnjára is - a Bourjois rendszeresen gyárt korlátozott, vintage stílusú sorozatokat is, gyűjtők részére.
A Bourjois büszke arra is, hogy folyamatosan próbálkozik új, innovatív termékek kifejlesztésével. Egyébként ő találta fel a két végű szempillaspirált (Coup de Théâtre) vagy a por szemfestékeket, okos dobozban, beépített kefével (Suivez Mon Regard). A Bourjois kozmetikumokat nemcsak profi sminkesek és stílusművészek használják előszeretettel, de számos híresség is, mint például Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton vagy a One Direction népszerű fiú-zenekar tagjai.
A Bourjois márka vonzó mindazok számára, akik szeretik a szép külsőt, saját, egyedi imázs kialakítására vágynak, kreatívak és szeretnek sminkelni.

Értékelés Bourjois Khôl & Contour1