Szemhéjfesték paletta

Vásároljon szemfesték-palettát, és varázsoljon ellenállhatatlan szemsminket. Elég egy kis gyakorlat és érzék, hogy pillanatok alatt kiemelje szemének színét, mélységet adva neki.

 

Próbálja ki a Makeup Revolution, a Lancôme vagy az NYX Professional Makeup szemfesték-palettát, és élvezze, hogy tekintete tökéletes!

Hogyan hordjuk fel a szemhéjfestékeket?

A szemfestékeket ideálisan ecset vagy applikátor segítségével használja. A legjobb eredmény eléréséhez a belső szemzughoz és szemöldöke alá a szemfesték-paletta legvilágosabb festékét hordja fel. Fokozatosan sötétítse a festést, és a legsötétebb festéket a külső szemzugnál és a szemhéj hajlatában használja. Ne feledkezzen meg az alsó szemhéj sminkeléséről sem.

Válasszon szemhéjfesték palettát szemének színe szerint

A megfelelő festékek segítségével ki tudja emelni szemének színét, élénkíteni tudja tekintetét, és kihangsúlyozza annak mélységét. Alapelv, hogy a szemfesték és az írisz színe között kontraszt legyen.

  • A kék szemet sötétebb barna árnyalatok, világos rózsaszínű vagy lila festék emeli ki.
  • A szürke szem hangsúlyos szint igényel. A fémes színek, a sötétkék vagy a lila jelentik a jó választást.
  • A zöld szemhez úgy illenek a lila tónusok, mintha a lila festékeket tartalmazó szemfesték-palettákat ilyen szemhez találták volna ki. Amennyiben tart a hangsúlyos lilától, válasszon rózsaszínű, ezüstszínű vagy telt kék festéket.
  • A barna szemnek drapp vagy sárgabarack színű festékek állnak jól. Ahhoz azonban, hogy még jobban kihangsúlyozza, próbáljon ki rózsa-, arany- vagy lila színű árnyalatokat.

Hosszan kitartó szemfesték

Tökéletes megjelenését szeretné egész nap élvezni? Ne feledkezzen el a szemhéjalapozóról. Ennek köszönhetően a festéket könnyebben fel tudja hordani, a szemek színe hangsúlyozottabb, tartóssága pedig hosszabb lesz, de egyben könnyebb lesz az esti smink eltávolítása is. Biztosítsa be a teljes smink tartósságát, és használjon a kész műre sminkfixáló sprayt.

Legyen merész!

A szemfesték-paletták végtelen szórakozást kínálnak. Engedje szabadra fantáziáját egy drámai, füstszerű sminkkel. Amennyiben vidám a hangulata, próbálkozzon színes szemfestékekkel, játsszon el a sminkeléssel, és vásároljon kontúrozó-palettát is, mellyel tökéletesen árnyalhatja arcát.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
Bestsellerek