Fluoridmentes fogkrém

Bestsellerek

Minőségi fluoridmentes fogkrémek

Nem kell tovább szenvednie a fluoridallergia és -túlérzékenység miatt. Gondoskodjon fogairól fluoridmentes fogkrémek segítségével, és védje őket a fogszuvasodás kialakulásától. A fluorid szinte minden fogkrém összetevője – védi a fogzománcot és hatékony a baktériumokkal szemben. A fluoridmentes fogkrém is olyan összetevőket tartalmaz, amelyek képesek megbízhatóan megvédeni a fogakat és a fogínyt.

Mi a fluor?

Ez az anyag megtalálható a vízben, a tengeri halakban, a sóban és a fekete teákban. És természetesen nagy mennyiségben a fogkrémekben is. A fluorid nyomelem az emberi test fontos részként támogatja a fogak és a csontok egészségét. De figyelni kell az esetleges fluortúladagolásra – a fluorózisra, amely a fogak vissza nem fordítható, foltos elszíneződését okozza. Ha szeretné elkerülni a túlzott fluorbevitelt, próbálja ki a fluormentes fogkrémeket.

Válassza ki a legjobb fluoridmentes fogkrémet

  • A fluoridmentes gyerekfogkrém a legjobb választás a legkisebb gyerekeknek, ha el akarjuk kerülni a fluorózis kockázatát. A gyerekeknél ugyanis olykor előfordulhat a fogzománc foltos elszíneződése, ha a klasszikus fogkrémet rendszeresen lenyelik a kicsik.
  • Az érzékeny fogak ápolására szolgáló fluoridmentes fogkrém a fogzománc túlzott érzékenységére hat.
  • A fehérítő hatású fluoridmentes fogkrém segít megőrizni fogai ragyogó fehérségét.
  • A természetes fluoridmentes fogkrémek a természetes összetevők és frissítő gyógynövények segítségével ápolják a fogakat.

Bármelyik fogkrémet választja, ne feledkezzen meg a többi, foglepedék elleni segítségről sem, mint a fogkefe, a fogköztisztító kefék vagy a fogselyem.

teljes szöveg szöveg elrejtése