MEDIBLANC Healthy Gums

fogkrém a fogíny védelmére

MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém a fogíny védelmére
Ingyenes kiszállítás
100 ml
3 190Ft

Kód: MEB3054 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

MEDIBLANC Healthy Gums A kozmetika leírása

Leírás:
Mitől különlegesen a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém? Nemcsak nagyon hatásosan véd a fogínysorvadással, vagyis a parodontózissal szemben, hanem eltávolít minden szennyeződést és lerakódást, frissíti a leheletet, valamint olyan különleges folyamatokkal és összetevőkből készült, melyeket más fogkrémek nem használnak és melyeknek köszönhetően elérheti a tökéletesen tiszta fogak érzését. Ezenkívül nagyon gyengéd a szájüreghez is.

Működésének elve 3 fázisban foglalható össze

1. fázis – Nedvesítés
A fogmosás általában néhány percet vesz igénybe, ezért fontos, hogy ez alatt a rövid idő alatt megfelelően benedvesítődjenek a fogak, bőséges hab képződjön és a hatóanyagok egyenletesen eljussanak mindenhová, melyek aztán magukhoz kötik az ételmaradékot és a foglepedéket. Ezért a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém habzó anyagokat tartalmaz, melyek nagyon gyorsan képesek hatékonnyá tenni a tisztítás folyamatát. Az aktív hatóanyagok képesek bejutni a nehezen elérhető részekhez is, ahová a fogkefével nem jut el.

2. fázis – Az aktív anyagok hatékonysága és ápolás
A fogakon és az ínyen leülepedett baktériumok felelősek a sérülésekért és a fájdalmas gyulladások kialakulásáért, melyek a parodontózis első jelei. A következő stádiumban a fog és az íny között rés képződik, ahol a gyulladás megtelepedik, a fogíny fokozatosan visszahúzódik a fognyakról, vérezni kezd az íny, ami a fog elvesztéséhez vezethet. A MEDIBLANC Healthy Gums fogkrémben lévő aktív anyagok speciális feldolgozásának köszönhetően különleges eredményeket ér el nemcsak a megelőzésben, hanem a parodontózisban szenvedő íny és fogak ápolásában is.

Ez a fogkrém a Zinc Citrate és a Zinc PCA anyagok különleges keverékét tartalmazza, melyek ott húzzák össze a szöveteket, ahol a fogágy találkozik a foggal. Ennek következtében kevésbé húzódik vissza a fogíny a fognyakról, valamint jelentősen csökkennek a parodontózis gyulladásos tünetei. Ezen kívül a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém összetevői képesek megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését, s így csökkentik a kellemetlen szájszagot, ami sokszor a fogínygyulladás kellemetlen velejárója. A MEDIBLANC fogkrém gyengéd a szájüreghez. A speciálisan kifejlesztett, 10 mikron átlagos méretű, éles szélek nélküli szilikáknak köszönhetően az abrazivitása a fogzománccal szemben nagyon alacsony, igy a fogak tisztítása rendkívül gyengéd, mégis nagyon hatásos. Fogmosás közben minden szilika részecske akár súlya kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést köt magára, így garantálva a maximális tisztítást. A fogzománc nagyobb védelmére és erősítésére mikronizált kalcium-foszfátot alkalmaztunk, melyek hatására jobban bejutnak az ásványi anyagok a fogba, így felgyorsítják az ásványosodás folyamatát. Ez a hagyományos fogkrémek esetében akár 5 percig is tarthat!

3. fázis – Hosszan tartó friss lehelet
A hagyományos fogkrémekkel ellentétben a MEDIBLANC Healthy Gums fogkrém hosszan tartó friss hatást biztosít, mely még a fogmosás után is sokáig érezhető. Ez a fogkrém úgy készült, hogy a benne lévő szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és  borsmenta folyamatosan oldódjanak fel a fog tisztítása során, így a frissesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

A MEDIBLANC Healthy Gums kivételesen gyengéd a szájüreghez. Nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket, SLS/SLES és más irritáló tartósítószereket. Nincs benne fluorid, peroxid és parabén sem. Nem okoz szájszárazságot. A MEDIBLANC Healthy Gums rendszeres használatával tökéletesen tiszta, védett és fehér fogai lesznek, amit hagyományos fogkrémekkel nem érhet el. Ezzel a fogkrémmel valóban úgy fogja érezni, hogy tiszta a foga.

Hatásai:

 • megvédi a fogat a fogínysorvadással, a parodontózissal szemben
 • csökkenti a gyulladások és duzzanatok előfordulását
 • visszahúzza a fogínyt
 • csökkenti a fogínyvérzést
 • csökkenti a kellemetlen szájszagot
 • sokáig tartó frissességet hagy maga után a szájban
 • gyengéd a szájüreghez a természetes anyagokból álló összetevőknek köszönhetően

Összetevők:

 • Zinc Citrate és a Zinc PCA anyagok különleges keveréke - ott húzzák össze a szöveteket, ahol a fogágy találkozik a foggal. Ennek következtében kevésbé húzódik vissza a fogíny a fognyakról, valamint jelentősen csökkennek a parodontózis gyulladásos tünetei
 • mikronizált szilikák - 10 mikron méretű különleges részecskék, melyek akár súlyuk kétszeresének megfelelő mennyiségű szennyeződést képesek megkötni. Mivel nincsennek éles széleik, így nagyon gyengédek a fogzománchoz.
 • mikronizált kalcium-foszfát - felgyorsítják és hatékonyabbá teszik az ásványosodás folyamatát. Védi és erőssé teszi a fogzománcot.
 • a szabadalmaztatott természetes édesítőszerek, mentol és  borsmenta folyamatosan oldódnak fel a fog tisztítása során, így a frissesség nem múlik el pár másodperccel a fogmosás befejezése után.

Használata:
Fogtisztításhoz napi két alkalommal borsószem nagyságú mennyiségben alkalmazandó.

MEDIBLANC A márkáról

MEDIBLANC | A brit MEDIBLANC márka különleges termékei a dentális higiénia terén forradalmi összetevőkkel és kiváló hatékonysággal bírnak. Kizárólag a MEDIBLANC tartalmazza az összes ismert természetes hatóanyagot, melyet a tisztítás és védelem rendszereivel kombinál. Így alkotva egy különleges és hatékony ápolást.
A MEDIBLANC megoldást kínál a fogfehérítéshez, érzékeny fogakra és a fogínyvérzésre (parodontózisra) is. A különleges összetevőinek és a 3 fázisú rendszerének köszönhetően leginkább a probléma okát kezeli.
Mivel a termékek nem tartalmaznak irritáló vagy más negatív anyagokat, így azok nagyon gyengédek és alkalmasak hosszú távú használatra.

 

Menu