Úszópelenkák

Megbízható úszópelenkák a kényelmes fürdőzéshez

Kényelmes viselet és megbízható védelem az átázás ellen fürdőzés közben is! A gyerek úszópelenka ideális megoldás, ha medencébe vagy tengerhez készül a gyerekekkel.

Úszópelenkák és előnyeik

  • Megakadályozzák a medence vizének beszennyezését – mindent biztonságosan benntart.
  • Az úszópelenkát nem áztatja el a medence vize, így nem akadályozza a baba szabad mozgását.
  • Puha anyagának köszönhetően kényelmes, és nem szorítja el a baba lábát.
  • Könnyen felvehető, és alkalmazkodik a baba testéhez a nagyobb kényelem érdekében.

Úszópelenka kiválasztása

Az úszópelenka kiválasztása során fontos a baba súlya és a fürdés gyakorisága. Választhat egyszer használatos úszópelenkát vagy többször használatos mosható úszópelenkát. Az úszópelenkák 3-tól 15+ kg súlyú gyermekeknek készülnek.

  • Az egyszer használatos úszópelenka alkalmas a gyakori használatra, és úszás után egyszerűen kidobhatja a szemetesbe. Az úszópelenka méretét a gyermeke súlya alapján kell kiválasztani.. Az ilyen típusú úszópelenkák már 3 kg-tól kaphatók, és újszülöttek számára is alkalmasak.
  • A mosható úszópelenkák használatuk után kimoshatók, ezért többszöri használatra is alkalmasak. Egyes úszópelenkák vízhatlan PUL réteggel és védőhálóval rendelkeznek és használhatók azonnal, míg mások még egy szeparációs pelenka hozzáadását is igénylik. Az úszópelenkák patenttal kapcsolhatók, amelyek lehetővé teszik a mérethez igazítást. Ez a típusú úszópelenka kifejezetten alkalmas gyakori fürdéshez.

A mi tippünk: Ha nem rendelkezik babamérleggel, akkor javasoljuk, hogy először a babával, majd a baba nélkül mérje meg magát egy személyi mérlegen.

Hogyan működnek az úszópelenkák?

Az úszópelenkákat úgy fejlesztették ki, hogy megbízhatóan visszatartsák az összes folyadékot és szennyeződést, és a rugalmas szegélynek és a vízálló rétegeknek köszönhetően semmi sem hagyja el őket. A külső része megakadályozza a víz felszívódását, így a pelenka térfogata nem nő, ezáltal nem csökken a komfortérzet a viselése során.

Szerelje fel apróságait a nyárra ezekkel a kiváló úszópelenkákkal, amelyek kényelmet biztosítanak a vízi játszadozás során, és megbízható védelmet garantálnak a kellemetlen átázás ellen!

Tipp: Vásároljon fenntarthatóbban az ökopelenkákkal vagy mosható pelenkákkal és más babaholmikkal!