Arclifting

Választott már
  • Lifting
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Továbbiak megtekintése
Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   164
  •   38
  •   7
  •   3
  •   3
Bestsellerek

Az arcbőr feszességéért

Az igazolványa talán elárulja a korát, de az arcbőre soha! Fedezze fel a minőségi lifting arcápolást, és adja vissza arcbőre fiatalos megjelenését.

Mikor kell elkezdeni az arcfeszesítést? Ideálisan már harmincéves kortól, amikor megjelennek az első ráncok és az arcbőr kezd veszíteni a természetes rugalmasságából. A lifting arcápolás alapja a feszesítő krém. Más készítményekkel együtt, mint a liftingszérum, a liftingszemránckrém vagy a liftingarcpakolás az arcbőre feszességéért minden lehetőt megtesz.

Milyen összetevőket tartalmazzon a lifting hatású arcápoló krém?

Minden feszesítő arckrém alapja a kollagén, amely a testünkben a kor előrehaladtával egyre csökken. Ugyanilyen fontos a hialuronsav, a hidratáló összetevő, amely intenzíven hidratálja az arcbőrt, egyúttal serkenti a hámsejtek megújulását.

Liftingszérum az arcbőr azonnali feszességéért

A liftingszérum az aktív hatóanyagok többszörösét tartalmazza, mint bármilyen feszesítő arckrém. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elég a szérumot használni. A kettő ugyanis együtt a leghatékonyabb. Először tisztítsa meg az arcbőrét, majd vigye fel a liftingszérumot és csak ezután a liftingkrémet. Ne feledkezzen meg a nyakáról sem, hiszen ott lehet a leghamarabb észrevenni a bőr megereszkedettségét.

Még több tipp a bőr feszességéért

Nem titok, hogy az arcbőr az életmódunk tükre is. Igyon kellő mennyiségű folyadékot, aludjon eleget, és fontos a pszichés jóllét is. Ez utóbbi esetben összekötheti a kellemest a hasznossal: a kozmetikai szalonok lifting célú arcmasszázsa nemcsak kisimítja a ráncokat, de kellemes el is lazít.

teljes szöveg szöveg elrejtése