Weleda Rose

kozmetika szett I.

Weleda Rose kozmetika szett I.
Weleda Rose kozmetika szett I.
Weleda Rose kozmetika szett I.
kozmetika szett I.
6 640Ft

Kód: WEL1459 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: Rose Skin Care Oil 100 ml + Rose Harmonizing Shower Cream 200 ml

db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Weleda Rose
kozmetika szett I. | 6 640Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Bőrtípus
minden bőrtípusra

Weleda a márkáról

A Weleda egy világszerte kedvelt kozmetikai márka, amely termékeinek minősége és környezettakarékossága révén egyedülálló. A márka filozófiája: a legmagasabb minőségi normák betartása, és a természeti erőforrások fenntartható kiaknázása.
A Weleda cég saját kertjeiben, maga termeszti a gyógynövényeket, minden készítményét gyengéd gyártási eljárásokkal, és csak természetes alapanyagokból állítja elő. A Weleda termékek mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak.
A Weleda társaság története1920-ra nyúlik vissza, amikor 3 úttörő - egy holland orvosnő, egy osztrák filozófus és egy müncheni vegyész - úgy döntött, hogy létrehoz egy holisztikus orvoslás gyógyszeripari termékeinek előállításával foglalkozó laboratóriumot.
A Weleda társaság sokéves története során mindvégig gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és természetes kozmetikumokat fejlesztett, és gyárt jelenleg is. A Weleda készítmények rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és tulajdonságaiknak köszönhetően a nagyon érzékeny bőr ápolására is alkalmasak.