Ugrás a fő tartalomhoz

Weleda

A Weleda márkáról

A Weleda márka az ember és a természet közti igazi összhangot képviseli. Tanúsítvánnyal rendelkező, természetes kozmetikumainak széles választéka az emberek egészségének javulását, helyreállítását és megőrzését segíti. Hozzájárul a fizikai jóllét eléréséhez és támogatja az egyéni kiteljesedést.

 

A Weleda 1921-ben egy saját gyógynövénykerttel rendelkező gyógyszerészeti laboratóriumként jött létre. Fokozatosan olyan egészséggel és szépséggel foglalkozó, sikeres világvállalattá fejlődött, mely napjainkban több mint 50 országban képviselteti magát.

A Weleda minden egyes terméke kizárólag természetes összetevőkből, mesterséges tartósítószerek alkalmazása nélkül készül. Ráadásul az alapanyagok túlnyomó többségben biogazdálkodásból származnak. A Weleda samponok, célzott arcápolók, illetve a Weleda babaápoló készítmények nem csupán rendkívül hatékonyak és kímélőek, de a harmonikus életmódhoz vezető utat is képviselik, mivel a Weleda kozmetikumok a valódi természetszeretetet és annak tiszteletét jelentik.

teljes szöveg szöveg elrejtése