WELEDA MEN kozmetika szett II. | notino.hu

Weleda Men

kozmetika szett II.

Weleda Men kozmetika szett II.
Weleda Men kozmetika szett II.
Weleda Men kozmetika szett II.
Weleda Men kozmetika szett II.
Weleda Men kozmetika szett II.
Weleda Men kozmetika szett II.
Kiárusítás
4 520Ft

Kód: WEL1464 | Több mint 5 db a raktáron

A szett tartalma: Moisturizing Cream for Men 30 ml + Shower Gel for Men 200 ml

db
Express One (Transoflex)
2018. 08. 22., szerda
Személyes átvétel
2018. 08. 21., kedd

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, száraz
Bőrprobléma alapján
hidratálás
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Kor
minden korosztálynak

Weleda a márkáról

A Weleda egy világszerte kedvelt kozmetikai márka, amely termékeinek minősége és környezettakarékossága révén egyedülálló. A márka filozófiája: a legmagasabb minőségi normák betartása, és a természeti erőforrások fenntartható kiaknázása.
A Weleda cég saját kertjeiben, maga termeszti a gyógynövényeket, minden készítményét gyengéd gyártási eljárásokkal, és csak természetes alapanyagokból állítja elő. A Weleda termékek mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak.
A Weleda társaság története1920-ra nyúlik vissza, amikor 3 úttörő - egy holland orvosnő, egy osztrák filozófus és egy müncheni vegyész - úgy döntött, hogy létrehoz egy holisztikus orvoslás gyógyszeripari termékeinek előállításával foglalkozó laboratóriumot.
A Weleda társaság sokéves története során mindvégig gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és természetes kozmetikumokat fejlesztett, és gyárt jelenleg is. A Weleda készítmények rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és tulajdonságaiknak köszönhetően a nagyon érzékeny bőr ápolására is alkalmasak.

 

Menu