Weleda Menkozmetika szett I. uraknak

Weleda Men kozmetika szett I. uraknak
Weleda Men kozmetika szett I. uraknak
kozmetika szett I. uraknak

Kód: WEL1464 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

hidratáló krém uraknak 30 ml + fürdőgél férfiaknak 200 ml

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, száraz
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás
Kor
minden korosztálynak
Mikor használatos
nappal
Nap elleni védelem
SPF nélkül

Weleda Men vonatkozásában írtuk
Írtunk Önnek

Weleda a márkáról

A Weleda egy világszerte kedvelt kozmetikai márka, amely termékeinek minősége és környezettakarékossága révén egyedülálló. A márka filozófiája: a legmagasabb minőségi normák betartása, és a természeti erőforrások fenntartható kiaknázása.
A Weleda cég saját kertjeiben, maga termeszti a gyógynövényeket, minden készítményét gyengéd gyártási eljárásokkal, és csak természetes alapanyagokból állítja elő. A Weleda termékek mesterséges tartósítószert nem tartalmaznak.
A Weleda társaság története1920-ra nyúlik vissza, amikor 3 úttörő - egy holland orvosnő, egy osztrák filozófus és egy müncheni vegyész - úgy döntött, hogy létrehoz egy holisztikus orvoslás gyógyszeripari termékeinek előállításával foglalkozó laboratóriumot.
A Weleda társaság sokéves története során mindvégig gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és természetes kozmetikumokat fejlesztett, és gyárt jelenleg is. A Weleda készítmények rendkívül kíméletesek a bőrhöz, és tulajdonságaiknak köszönhetően a nagyon érzékeny bőr ápolására is alkalmasak.

Értékelés Weleda Men