TOP 10 női niche illat

Serge Lutens - Chergui EDP - unisex - imádja a keleti illatokat. Leginkább a mélységük és egységességük miatt, - éppen olyan, mint a lelke - melyek tele vannak zugokkal. Ugyanúgy szereti az édes illatokat. Értékelni tudja az ízlésességet és a francia sármot. Nem fél karakteres illatokat viselni, melyek tele vannak érzelmekkel és finomsággal.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - szereti a meglepetéseket és a kalandokat. Impulzív életet él. Nem akarja minden áron felhívni magára a figyelmet, de örömet szerez neki a bók. Nemcsak a virágot tartja a nőiesség szimbólumának. Imádja a fa finom illatát.

Montale - Intense Cafe EDP - unisex - illenek neki a feltűnő illatok. Szereti, ha az illatban összekapcsolódik a kihívás a barátsággal. A bódító kávé aroma vaniliával és a rózsával együtt mosolyt csal az ajkaira.Magától értetődő a francia minőség.

Juliette Has a Gun - Lady Vengeance EDP - nőknek - a mély és bódító rózsa illat számára sorsszerű. Előtérbe helyezi a fényűző, sötét és érzéki rózsát a tisztaság és az előre láthatósággal szemben. Szívesen megy ki este vacsorázni vagy színházba.

Montale - Roses Musk EDP - nőknek - szereti a tisztán illatozó parfümöket. Az illatokat, melyek nem zavarnak másokat, melyek kiemelik a nőiességét. A kedvenc illatát, a rózsát a tisztaság, nőiesség szimbólumának tartja. Olyan parfümöt keres, mely kiemeli az érzékiségét.

Mancera - Roses Vanille EDP - nőknek - imádja az édes és feltűnő illatokat, melyek hosszan érezhetőek. A rózsa és vanília keveréke isteni számára. A parfümben a játékosságot és a gondtalanságot keresi.

Creed - Love in White EDP - nőknek - isteníti a tiszta és púderes illatokat. Finom és természetes parfümöt keres, melyet minden nap viselhet. Nem minden áron szeretné felhívni magára a figyelmet, de szépen akar illatozni. Mindeközben a kiváló minőségre is figyel.

Montale - Pure Gold EDP - nőknek - bódító számára a gyümölcsös és virágos illatok keveréke. A romantikusság megtestesítőjét látja és érzi benne, az első parfümjére emlékezteti. Tudja értékelni, ha a parfüm hidat emel az emlékek és a jelen, a gyermekkor és a felnőttkor, valamint a játékosság és a szerénység közé. Arra vágyik, hogy parfümje ezekre az ellentétek kaleidoszkópjára újra és újra emlékeztesse...

Serge Lutens - Ambre Sultan EDP nőknek - már régen kinőtt a könnyű virágos és citrusos illatokból. Igényes - az illatban szüksége van a lehengerlő teljességre, sokszínűségre és keletiességre. Mély és melengető parfümöt keres a hidegebb hónapokra.

Montale - Dark Purple EDP - nőknek - imádja a rózsát, de valami eredetit és újat keres. A kellemes szilva illat a rózsával keverve, képes lenne ezt az igényt kielégíteni. Mindenképpen eredeti illat kell neki.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Top 10 női niche illat
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Intenzitás
Kinek?
Az illat fajtája
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   5
  •   3