Ugrás a fő tartalomhoz

TOP 10 női niche illat

Serge Lutens - Chergui EDP - unisex - imádja a keleti illatokat. Leginkább a mélységük és egységességük miatt, - éppen olyan, mint a lelke - melyek tele vannak zugokkal. Ugyanúgy szereti az édes illatokat. Értékelni tudja az ízlésességet és a francia sármot. Nem fél karakteres illatokat viselni, melyek tele vannak érzelmekkel és finomsággal.

Escentric Molecules - Molecule 01 EDT - unisex - szereti a meglepetéseket és a kalandokat. Impulzív életet él. Nem akarja minden áron felhívni magára a figyelmet, de örömet szerez neki a bók. Nemcsak a virágot tartja a nőiesség szimbólumának. Imádja a fa finom illatát.

Montale - Intense Cafe EDP - unisex - illenek neki a feltűnő illatok. Szereti, ha az illatban összekapcsolódik a kihívás a barátsággal. A bódító kávé aroma vaniliával és a rózsával együtt mosolyt csal az ajkaira.Magától értetődő a francia minőség.

Juliette Has a Gun - Lady Vengeance EDP - nőknek - a mély és bódító rózsa illat számára sorsszerű. Előtérbe helyezi a fényűző, sötét és érzéki rózsát a tisztaság és az előre láthatósággal szemben. Szívesen megy ki este vacsorázni vagy színházba.

Montale - Roses Musk EDP - nőknek - szereti a tisztán illatozó parfümöket. Az illatokat, melyek nem zavarnak másokat, melyek kiemelik a nőiességét. A kedvenc illatát, a rózsát a tisztaság, nőiesség szimbólumának tartja. Olyan parfümöt keres, mely kiemeli az érzékiségét.

Mancera - Roses Vanille EDP - nőknek - imádja az édes és feltűnő illatokat, melyek hosszan érezhetőek. A rózsa és vanília keveréke isteni számára. A parfümben a játékosságot és a gondtalanságot keresi.

Creed - Love in White EDP - nőknek - isteníti a tiszta és púderes illatokat. Finom és természetes parfümöt keres, melyet minden nap viselhet. Nem minden áron szeretné felhívni magára a figyelmet, de szépen akar illatozni. Mindeközben a kiváló minőségre is figyel.

Montale - Pure Gold EDP - nőknek - bódító számára a gyümölcsös és virágos illatok keveréke. A romantikusság megtestesítőjét látja és érzi benne, az első parfümjére emlékezteti. Tudja értékelni, ha a parfüm hidat emel az emlékek és a jelen, a gyermekkor és a felnőttkor, valamint a játékosság és a szerénység közé. Arra vágyik, hogy parfümje ezekre az ellentétek kaleidoszkópjára újra és újra emlékeztesse...

Serge Lutens - Ambre Sultan EDP nőknek - már régen kinőtt a könnyű virágos és citrusos illatokból. Igényes - az illatban szüksége van a lehengerlő teljességre, sokszínűségre és keletiességre. Mély és melengető parfümöt keres a hidegebb hónapokra.

Montale - Dark Purple EDP - nőknek - imádja a rózsát, de valami eredetit és újat keres. A kellemes szilva illat a rózsával keverve, képes lenne ezt az igényt kielégíteni. Mindenképpen eredeti illat kell neki.

teljes szöveg szöveg elrejtése