Montale Roses MuskEau de Parfum hölgyeknek

16×
Montale Roses Musk Eau de Parfum hölgyeknek
Montale Roses Musk Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 39%
100 ml
22 850Ft

Kód: MNT1561 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Az illat különböző színű kivitelezésekben gyártott , lásd képek és videók.

1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
szombat 2020. 12. 05.

Montale Roses Musk parfüm leírása
Összetétel

A Montale Roses Musk eau de parfum egy életre magával ragadja azokat a hölgyeket, akik kedvelik a pézsma érzéki aromájával keveredő virágos illatokat. Azoknak a nőknek is ajánljuk kipróbálásra, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szeretik, ha varázslatos niche parfümök illatoznak rajtuk.

  • virágos-pézsmás illat nőknek
  • a legkiválóbb minőségű természetes anyagokból alkották meg
  • egész éven át nappali és esti viseletre

Az illat összetétele
Az egyszerű és egyértelmű illatkompozíciójú Montale Roses Musk eau de parfum a nemes pézsmával harmonizáló, és a jázmin érintésével hangsúlyozott, legtisztább rózsás akkordokat jeleníti meg. A Montale Roses Musk aromája összességében szikrázó és elegáns.

Pierre Montale minden illatalkotása, így a Roses Musk eau de parfum is a legkiválóbb összetevőkből készült, és mivel nagy koncentrációjú, hosszantartó hatása garantált.

Összetétel

összetétel
rózsa, pézsma, jázmin
Az illat fajtája
virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Roses Musk16