Montale Roses Musk

eau de parfum nőknek 100 ml

Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Roses Musk eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
29 200Ft

Kód: MNT1561 | Több mint 20 db a raktáron

Az illat különböző színű kivitelezésekben gyártott , lásd képek és videók.

db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 17., szerda
Személyes átvétel
2018. 10. 17., szerda
Montale Roses Musk
100 ml | 29 200Ft

Montale Roses Musk parfüm leírása

A Montale Roses Musk a virágos-pézsmás női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a rózsa és a pézsma lenyűgöző társulását kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Roses Musk Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az egyszerű és egyértelmű illatkompozíciójú Montale Roses Musk Eau de Parfum a nemes pézsmával harmonizáló, és a jázmin érintésével hangsúlyozott legtisztább rózsa akkordokat jeleníti meg. A Montale Roses Musk gazdag aromája sziporkázóan elegáns. A lehető legkevesebb illatakkorddal alkotott lenyűgöző illat azt a benyomást kelti, hogy Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során szert tett a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale egy egyszerű, mégis összetéveszthetetlen és felejthetetlen, viselőjének teljesen új illatélményt nyújtó Eau de Parfum illatot hozott létre. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Roses Musk Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Roses Musk egész évben hordható nappali és esti viselet. Sziporkázó oldala azonban legjobban a nyári napokon érvényesül. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának a virágos illatokat pézsma aromával kedvelő hölgyeket. Ezt a illatot azoknak a nőknek is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és örömmel adják át magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Roses Musk esetében lenyűgözően ragyogó rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Roses Musk - a rózsa és a pézsma illata egy csipetnyi jázminnal.

Összetétel

összetétel
jázmin, pézsma, rózsa
Az illat fajtája
virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.