Montale Roses Muskeau de parfum hölgyeknek

15×
Montale Roses Musk eau de parfum hölgyeknek
Montale Roses Musk eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37200Ft

Spóroljon 23%
100 ml
28500Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: MNT1561 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

Az illat különböző színű kivitelezésekben gyártott , lásd képek és videók.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 31.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 03. 31.

Montale Roses Musk parfüm leírása
Összetétel

A Montale Roses Musk a virágos-pézsmás női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a rózsa és a pézsma lenyűgöző társulását kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Roses Musk Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

Az egyszerű és egyértelmű illatkompozíciójú Montale Roses Musk Eau de Parfum a nemes pézsmával harmonizáló, és a jázmin érintésével hangsúlyozott legtisztább rózsa akkordokat jeleníti meg. A Montale Roses Musk gazdag aromája sziporkázóan elegáns. A lehető legkevesebb illatakkorddal alkotott lenyűgöző illat azt a benyomást kelti, hogy Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során szert tett a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale egy egyszerű, mégis összetéveszthetetlen és felejthetetlen, viselőjének teljesen új illatélményt nyújtó Eau de Parfum illatot hozott létre. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Roses Musk Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Roses Musk egész évben hordható nappali és esti viselet. Sziporkázó oldala azonban legjobban a nyári napokon érvényesül. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának a virágos illatokat pézsma aromával kedvelő hölgyeket. Ezt a illatot azoknak a nőknek is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és örömmel adják át magukat a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Roses Musk esetében lenyűgözően ragyogó rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Roses Musk - a rózsa és a pézsma illata egy csipetnyi jázminnal.

Összetétel

összetétel
rózsa, pézsma, jázmin
Az illat fajtája
virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Roses Musk