Montale Dark Purple

eau de parfum nőknek 100 ml

Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Dark Purple eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
27 500Ft

Kód: MNT1473 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 26., szerda
Személyes átvétel
2018. 09. 26., szerda
Montale Dark Purple
100 ml | 27 500Ft

Montale Dark Purple parfüm leírása

A Montale Dark Purple földes alapon nyugvó és virágos akkordokkal színezett gyümölcsös női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása egy rendkívül csábító, hihetetlenül lenyűgöző kompozíciójú illatot kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Dark Purple Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Dark Purple Eau de Parfum mohó, üde és fás, a lenyűgöző ősz színeire emlékeztető. A kompozíció a szilva és a narancs csábító bevezető akkordjait a bódító virágos jegyekkel, valamint az érzéki és fás alapon nyugvó pacsuli borús földességével egyesíti. A Montale Dark Purple fejillata a már említett mohó szilva és üde narancs akkordjaival bontakozik ki. Szívében rózsaszirom, muskátli (geranium bourbon), pacsuli és piros gyümölcsök koktéljának illata árad. Alapillatát teakfa, pézsma és ámbra alkotják. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Dark Purple parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Régi legendák említést tesznek egy elképzelésről, amely szerint Évát és Ádámot az Édenkertben nem az alma, hanem a szilva csábította tévútra. A Montale Dark Purple vonzó eleganciája igazolni látszik ezt a felvetést. A gourmet-virágos jegyek és a kissé sötét, földes oldal, a pézsma és a pacsuli akkordjaival egy olyan csábító és hívogató keretet ad a domináns szilvának, hogy ez az elragadó Eau de Parfum illatával akár néhány szabály megszegésére is ráveheti.

A Montale Dark Purple viselője köré egy csáberővel, baráti vonzalommal és sugárzó életörömmel teli megkapó aurát teremt. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale így egy olyan parfümöt alkotott, amely zseniális alkotói ötletességgel egyesíti az üdeséget a bűvölettel, és a csábító mohóságot a kifinomultsággal.

A rendkívül sikeres Dark Purple Eau de Parfum mindennapi viseletként hordható, de különleges alkalmakhoz is remekül illik. Leginkább azonban ősszel érvényesül, amikor a gyönyörű őszi hónapok színeit megtestesítő illata teljesen kibontakozhat.  Az ötletes kompozícióba helyezett csábító gyümölcsös aromákat főleg virágos és más jegyekkel kombinálva kedvelő nőket örökre megnyeri magának. Ezt az Eau de Parfum kompozíciót minden hölgynek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Dark Purple esetében a fő illatelemre utaló gyönyörű sötétlila szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Dark Purple - csábító és mohó, mégis kifinomult illat az ősz lélegzetelállító színeiben.

Összetétel

Alap
borostyán, pézsma, tíkfa
Fej
narancs, szilva
Szív
pacsuli, piros bogyó, rózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.