Montale Dark Purpleeau de parfum hölgyeknek

14×
Montale Dark Purple eau de parfum hölgyeknek
Montale Dark Purple eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
37200Ft

Spóroljon 31%
100 ml
25700Ft

Kód: MNT1473 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 01. 27.
Személyes átvétel
szombat 2020. 01. 25.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Montale Dark Purple parfüm leírása
Összetétel

A Montale Dark Purple földes alapon nyugvó és virágos akkordokkal színezett gyümölcsös női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása egy rendkívül csábító, hihetetlenül lenyűgöző kompozíciójú illatot kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Dark Purple Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Dark Purple Eau de Parfum mohó, üde és fás, a lenyűgöző ősz színeire emlékeztető. A kompozíció a szilva és a narancs csábító bevezető akkordjait a bódító virágos jegyekkel, valamint az érzéki és fás alapon nyugvó pacsuli borús földességével egyesíti. A Montale Dark Purple fejillata a már említett mohó szilva és üde narancs akkordjaival bontakozik ki. Szívében rózsaszirom, muskátli (geranium bourbon), pacsuli és piros gyümölcsök koktéljának illata árad. Alapillatát teakfa, pézsma és ámbra alkotják. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Dark Purple parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Régi legendák említést tesznek egy elképzelésről, amely szerint Évát és Ádámot az Édenkertben nem az alma, hanem a szilva csábította tévútra. A Montale Dark Purple vonzó eleganciája igazolni látszik ezt a felvetést. A gourmet-virágos jegyek és a kissé sötét, földes oldal, a pézsma és a pacsuli akkordjaival egy olyan csábító és hívogató keretet ad a domináns szilvának, hogy ez az elragadó Eau de Parfum illatával akár néhány szabály megszegésére is ráveheti.

A Montale Dark Purple viselője köré egy csáberővel, baráti vonzalommal és sugárzó életörömmel teli megkapó aurát teremt. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale így egy olyan parfümöt alkotott, amely zseniális alkotói ötletességgel egyesíti az üdeséget a bűvölettel, és a csábító mohóságot a kifinomultsággal.

A rendkívül sikeres Dark Purple Eau de Parfum mindennapi viseletként hordható, de különleges alkalmakhoz is remekül illik. Leginkább azonban ősszel érvényesül, amikor a gyönyörű őszi hónapok színeit megtestesítő illata teljesen kibontakozhat.  Az ötletes kompozícióba helyezett csábító gyümölcsös aromákat főleg virágos és más jegyekkel kombinálva kedvelő nőket örökre megnyeri magának. Ezt az Eau de Parfum kompozíciót minden hölgynek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Dark Purple esetében a fő illatelemre utaló gyönyörű sötétlila szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Dark Purple - csábító és mohó, mégis kifinomult illat az ősz lélegzetelállító színeiben.

Összetétel

Fej
narancs, szilva
Szív
rózsa, pacsuli, piros bogyó
Alap
tíkfa, borostyán, pézsma
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Dark Purple