Montale Intense Cafeeau de parfum unisex

8×
Montale Intense Cafe eau de parfum unisex
Montale Intense Cafe eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 42%
100 ml
21 680Ft

Kód: MNT1642 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 06. 05.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 06. 05.

Montale Intense Cafe parfüm leírása
Összetétel

Kávé nélkül el sem tudja képzelni a napjait? Odavan az erős presszókávéért, imádja az ínycsiklandozó cappuccinot, vagy képtelen elutasítani egy tökéletes habbal készült caffé latte-t? Akkor a Montale Intense Café Eau de Parfum pont önnek készült. Intenzív aromájával egy szempillantás alatt egy hangulatos kávéházban találja magát, és melengető illatjegyeivel minden egyes napját feldobja.

  • minden kávérajongót elragadtatással tölt el
  • uniszex illat – férfiak és nők is viselhetik
  • hűvösebb napokon érvényesül a legjobban

Az illat összetétele
Az illatkompozíció a frissen őrölt kávé rózsaszirmok aromájával támogatott, üdén intenzív illatjegyeivel bontakozik ki. Majd fokozatosan megjelennek a gurmand vanília és a fehér pézsma akkordjai, hogy együtt kissé tejszínessé és cukrossá tegyék az illatot. Végül pedig ámbra, valamint ismét gazdag kávéillat kényezteti az érzékeit.

Az illat története
A főleg a keleti és arab illatösszetevők iránti szeretetéről híres francia niche márka Montale Intense Café uniszex parfümje 2013-ban jelent meg a piacon.

Az elragadó illatkompozíció mellett az Intense Café eredeti csomagolása is lenyűgöző. Az üvegcse egyenes vonalú dizájnjának tiszta eleganciáját a mutatós, fényes lila szín még jobban kiemeli. Pierre Montale eredeti módon az alumíniumot választotta az anyagául, mely tökéletes védelmet biztosít az Eau de Parfum számára.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
virágos tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, vanília
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Intense Cafe