Montale Intense CafeEau de Parfum unisex

11×
Montale Intense Cafe Eau de Parfum unisex
Montale Intense Cafe Eau de Parfum unisex
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 44%
100 ml
20 990Ft

Kód: MNT1642 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 12. 07.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2020. 12. 05.

Montale Intense Cafe parfüm leírása
Összetétel

Kávé nélkül el sem tudja képzelni a napjait? Odavan az erős presszókávéért, imádja az ínycsiklandozó cappuccinot, vagy képtelen elutasítani egy tökéletes habbal készült caffé latte-t? Akkor a Montale Intense Café Eau de Parfum pont önnek készült. Intenzív aromájával egy szempillantás alatt egy hangulatos kávéházban találja magát, és melengető illatjegyeivel minden egyes napját feldobja.

  • minden kávérajongót elragadtatással tölt el
  • uniszex illat – férfiak és nők is viselhetik
  • hűvösebb napokon érvényesül a legjobban

Az illat összetétele
Az illatkompozíció a frissen őrölt kávé rózsaszirmok aromájával támogatott, üdén intenzív illatjegyeivel bontakozik ki. Majd fokozatosan megjelennek a gurmand vanília és a fehér pézsma akkordjai, hogy együtt kissé tejszínessé és cukrossá tegyék az illatot. Végül pedig ámbra, valamint ismét gazdag kávéillat kényezteti az érzékeit.

Az illat története
A főleg a keleti és arab illatösszetevők iránti szeretetéről híres francia niche márka Montale Intense Café uniszex parfümje 2013-ban jelent meg a piacon.

Az elragadó illatkompozíció mellett az Intense Café eredeti csomagolása is lenyűgöző. Az üvegcse egyenes vonalú dizájnjának tiszta eleganciáját a mutatós, fényes lila szín még jobban kiemeli. Pierre Montale eredeti módon az alumíniumot választotta az anyagául, mely tökéletes védelmet biztosít az Eau de Parfum számára.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
virágos tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, vanília
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Intense Cafe11