Creed Love in Whiteeau de parfum hölgyeknek

8×
Creed Love in White eau de parfum hölgyeknek
Creed Love in White eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
62800Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: CRE0100 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 01. 29.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 01. 29.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Creed Love in White parfüm leírása
Összetétel

Creed Love in White - üde, nemes és rendkívül nőies illat, melynek összetevőit öt kontinensről gyűjtötték össze.

A Love in White Eau de Parfum a Creed parfümház egyik igazi gyöngyszeme. Ez a hihetetlenül nőies, üde és egyben krémes virágcsokor a világ egyik mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek, és a hetedik generációhoz tartozó Erwin Creednek a közös munkája. Olivier Creed kalandos utazásai ihlették. A Love in White olyan összetevőket tartalmaz, melyeket Olivier az öt kontinensen saját kezűleg gyűjtött össze.

A Creed Love in White illatkompozíció fejillata dél-spanyolországi narancsok akkordjaival bontakozik ki. Szívében dél-ázsiai rizs, egyiptomi írisz, olasz tengerparti jázmin, francia Riviérán szedett nárcisz, Guatemala hegyeinek magnóliája és bolgár rózsa illatozik. Alapillatát jávai vanília, calabriai ámbra és az indiai Májszúrból hozott szantálfa jegyei alkotják. A domináns virágos oldalakat a citrusos, púderes és fás jegyekkel mesterien átszövő egyetemes aroma különleges, rendkívül nőies, gazdag, egyben üde és krémesen lágy. A vitorlázás és hajózás szeretete ihlette Creed Love in White a tenger által kiváltott szabadság és harmónia illatok általi érzékeltetése.

A Creed Love in White Eau de Parfum különösen nagy hatással van a virágos aromákat púderes és citrusos oldalakkal kedvelő nőkre. Azok a hölgyek is nagyra értékelik, akik számára a minőség és a luxus rendkívül fontos. A Love in White legjobban a melegebb hónapok nappali viseleteként érvényesül. Viselőjében mindig a különlegesség elragadó érzetét kelti, kiemeli nőiességét és garantálja számára a környezete csodálattal teli figyelmét.

Minden egyes Creed illat egyedülálló
A Creed márka niche parfümjeiben jellemzően magas a természetes összetevők aránya. Az alapanyagok különböző klimatikus és szezonális körülmények között történő kinyerése miatt azok tulajdonsága, így a kapott aroma vagy szín, eltérő lehet. Ez pedig gyakran az egész illatkompozíció, illetve színének kismértékű megváltozását eredményezi." 

Összetétel

Fej
narancs
Szív
rózsa, magnólia, rizs, jázmin, nőszirom
Alap
rózsa, borostyán, vanília
Az illat fajtája
virágos, orientális

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Love in White