Creed Love in White

eau de parfum nőknek 75 ml

Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Creed Love in White eau de parfum nőknek 75 ml
Ingyenes kiszállítás
75 ml
56 700Ft

Kód: CRE0100 | Több mint 20 db a raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Creed Love in White
75 ml | 56 700Ft

Creed Love in White parfüm leírása

A Love in White a családi tulajdonban lévő dinasztikus Creed niche luxus parfümház keleties-virágos női illata. A Creed-ház joggal büszke a már 1760 óta apáról fiúra szálló világhírű hagyományaira és gazdag történelmére - hiszen több mint 250 éve készíti kivételes illatait a királyi családok és más kifinomult ízlésű igényes ügyfelei számára -, és a felülmúlhatatlan parfümjeinek előállításához használt különleges alapanyagok ősi technikákkal történő feldolgozására is.

A Love in White Eau de Parfum a Creed parfümház egyik igazi gyöngyszeme. Ez a hihetetlenül nőies, üde és egyben krémes virágcsokor a világ egyik mesterparfümőrének, a Creed dinasztia hatodik generációját képviselő Olivier Creednek, és a hetedik generációhoz tartozó Erwin Creednek a közös munkája. Olivier Creed kalandos utazásai ihlették. A Love in White olyan összetevőket tartalmaz, melyeket Olivier az öt kontinensen saját kezűleg gyűjtött össze.

A Creed Love in White illatkompozíció fejillata dél-spanyolországi narancsok akkordjaival bontakozik ki. Szívében dél-ázsiai rizs, egyiptomi írisz, olasz tengerparti jázmin, francia Riviérán szedett nárcisz, Guatemala hegyeinek magnóliája és bolgár rózsa illatozik. Alapillatát jávai vanília, calabriai ámbra és az indiai Májszúrból hozott szantálfa jegyei alkotják. A domináns virágos oldalakat a citrusos, púderes és fás jegyekkel mesterien átszövő egyetemes aroma különleges, rendkívül nőies, gazdag, egyben üde és krémesen lágy. A vitorlázás és hajózás szeretete ihlette Creed Love in White a tenger által kiváltott szabadság és harmónia illatok általi érzékeltetése.

A Creed Love in White Eau de Parfum különösen nagy hatással van a virágos aromákat púderes és citrusos oldalakkal kedvelő nőkre. Azok a hölgyek is nagyra értékelik, akik számára a minőség és a luxus rendkívül fontos. A Love in White legjobban a melegebb hónapok nappali viseleteként érvényesül. Viselőjében mindig a különlegesség elragadó érzetét kelti, kiemeli nőiességét és garantálja számára a környezete csodálattal teli figyelmét.

A Creed márkájú parfümnek nem csak az illata elragadó, de kivételes és elegánsan szép csomagolása is figyelemre méltó. A Love in White varázslatos, csodálatosan formált törtfehér üvegcséjét hihetetlenül elegáns és nemes megjelenésű fehér doboz teszi teljessé. Próbálja ki a nagy múltú, különleges, dinasztikus márka Eau de Parfum készítményét, és szeressen bele a világ körüli hajóutak ihlette csodálatos illatba!

Creed Love in White - üde, nemes és rendkívül nőies illat, melynek összetevőit öt kontinensről gyűjtötték össze.

Összetétel

Alap
borostyán, rózsa, vanília
Fej
narancs
Szív
jázmin, magnólia, nőszirom, rizs, rózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.