Creed Love in White Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Creed Love in White Eau de Parfum hölgyeknek
Creed Love in White Eau de Parfum hölgyeknek
75 ml

Kód: CRE0100 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Creed Love in White
Összetétel

Induljon kalandokkal teli, világkörüli útra! A Creed Love in White Eau de Parfum óda a világbékéhez és az egyetértéshez. A világ öt kontinenséről származó, kézzel válogatott esszenciákat tartalmaz, így a kifinomult kézimunka és a legjobb összetevők iránti szenvedélyről tanúskodik.

  • virágos, friss illat
  • elegáns hölgyeknek
  • a felejthetetlen pillanatokra

Az illat összetétele
Először a friss, édes narancshéjat érezheti a napsütötte Dél-Spanyolországból. Mellette a dél-ázsiai Tonkinból származó rizshéjak adnak gazdag sósságot az illatkompozíciónak. A finom egyiptomi nőszirom, az olasz tengerpart fehér jázminjai, a francia Riviéra nárciszai – ezek a jegyek jelennek meg közvetlenül a fejillat után. Őket a krémes és enyhén citrusos magnólia és a virágok királynője, a bolgár rózsa követi. Az alapillatban a vanília héja és az enyhén sós, de frissen vizes, tengerre emlékeztető ámbra bontakozik ki.

Az illat története
Ez a tökéletes virágos keverék a Creed márka első Amerikában bemutatott illata. Tiszteletére még az Empire State Buildinget is fehér fénnyel világították meg a bemutató napján. A Creed Love in White illatot Oliver Creed alkotta meg, ezzel állítva emléket a világ számos pontjára tett jachtos utazásainak. Az illat két amerikai First Lady kedvencévé is vált.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa, nőszirom, rizs, magnólia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
rózsa, vanília, borostyán
Az illat fajtája
orientális, virágos

Creed a márkáról

Creed parfümök | Creed – az illatok királya és a királyok illata. A Creed márka már több mint 250 éve alkot nem mindennapi illatokat a királyi családok és más igényes megrendelők számára. A márkát 1760 -ban alapította James Henry Creed Londonban, mely már 7 generáción át apáról fiúra száll.
A Creed márka a hosszú és híres történelmén kívül kitűnik még azzal is, hogy a különleges parfümök értékes összetevőit ókori technikával dolgozza fel. A személyiségüknek megfelelő parfümöt olyan neves emberek is viselték, mint pl. Viktória királynő, Ferenc József császár és felesége „Sissi”, Sir Winston Churchill vagy John F. Kennedy elnök. Jelenleg is nagy szeretettel használja a márka parfümjeit Robert de Niro vagy Sylvester Stallone is.
A Creed márka továbbra is a királyi és elnöki családok márkája. A parfümjeit használja  Michelle Obama vagy Kate Middleton is. A márka székhelye Párizs közelében van, de tevékenységének körét nem olyan régen szélesítette az Egyesült Államokra is, mikor a 250. évfordulója tiszteletére 2010 -ben Manhattan -ben nyitott üzletet.
Creed előnyben részesíti a legjobb minőségű természetes összetevőket az olcsóbb szintetikus anyagokkal szemben. Olivier Creed és fia Erwin Creed személyesen keresik a világ minden részén a legtisztább összetevőket, az illatokat kézzel, az ősi tradíciók alapján készítik. Olivier és Erwin Creed a családi vállalkozásra alapoznak, valamint az eredeti és legjobb minőségű illatok gyártásának teljes elkötelezettségére.
A Creed márka kínálatában megtalálhatóak férfi, női és unisex illatok is. Elegáns flakonba vannak csomagolva, melyek a történelmi örökség modern adaptációja. A leghíresebb Creed parfümök közé a Green Irish Tweed illat tartozik 1985 -ből, melyet Olivier Creed alkotott  fougère stílusban (páfrány illatú). Az utóbbi években hatalmas sikereket ért el a gyümölcsös – pézsmás Creed Aventus illat, melyet Napoleon Bonaparte drámai élete ihletett. A Creed márka a parfüm alkotás művészete, fényűző, időntúli és modern hozzáállása a történelmi örökségnek.

Értékelés Creed Love in White8