Ugrás a fő tartalomhoz
Creed Love in White Eau de Parfum hölgyeknek
Creed Love in White Eau de Parfum hölgyeknek
Creed Love in White Eau de Parfum hölgyeknek
Fej
narancs
Szív
rizs, nőszirom, jázmin, magnólia, rózsa
Alap
vanília, borostyán, rózsa
Az illat fajtájaorientális, virágos

Induljon kalandokkal teli, világkörüli útra! A Creed Love in White Eau de Parfum óda a világbékéhez és az egyetértéshez. A világ öt kontinenséről származó, kézzel válogatott esszenciákat tartalmaz, így a kifinomult kézimunka és a legjobb összetevők iránti szenvedélyről tanúskodik.

  • virágos, friss illat
  • elegáns hölgyeknek
  • a felejthetetlen pillanatokra

Az illat összetétele
Először a friss, édes narancshéjat érezheti a napsütötte Dél-Spanyolországból. Mellette a dél-ázsiai Tonkinból származó rizshéjak adnak gazdag sósságot az illatkompozíciónak. A finom egyiptomi nőszirom, az olasz tengerpart fehér jázminjai, a francia Riviéra nárciszai – ezek a jegyek jelennek meg közvetlenül a fejillat után. Őket a krémes és enyhén citrusos magnólia és a virágok királynője, a bolgár rózsa követi. Az alapillatban a vanília héja és az enyhén sós, de frissen vizes, tengerre emlékeztető ámbra bontakozik ki.

Az illat története
Ez a tökéletes virágos keverék a Creed márka első Amerikában bemutatott illata. Tiszteletére még az Empire State Buildinget is fehér fénnyel világították meg a bemutató napján. A Creed Love in White illatot Oliver Creed alkotta meg, ezzel állítva emléket a világ számos pontjára tett jachtos utazásainak. Az illat két amerikai First Lady kedvencévé is vált.

CreedLove in White Eau de Parfum hölgyeknek

9×
75 ml
112 550Ft

Több mint 5 db a raktáron | 150 066,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: CRE0100

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
péntek 2024. 05. 31.
Személyes átvétel
péntek 2024. 05. 31.