Montale Pure Gold

eau de parfum nőknek 100 ml

Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Kiárusítás
100 ml
22 120Ft

Kód: MNT1476 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 17., szerda
Személyes átvétel
2018. 10. 17., szerda
Montale Pure Gold
100 ml | 22 120Ft

Montale Pure Gold parfüm leírása

A Montale Pure Gold egy gyümölcsös jellegű virágos női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása érdekes kiegészítő jegyekkel kínálja a fehér virágok rendkívül örömteli koncentrációját. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Pure Gold Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Pure Gold Eau de Parfum a narancsligetek gyönyörű virágait, a nerolit (keserű narancsot) és az egyiptomi jázmint az olasz mandarinnal és a lenyűgöző sárgabarackkal egyesítő barátságos és gazdag illat, amely a fehér pézsma, gourmand vanília és varázslatos pacsuli alkotta alapon fokozatosan bontakozik ki. Az illatkompozíció a lágyságot, édességet, érzékiséget és barátságosságot egy összességében vonzóan ragyogó parfümben egyesíti magában. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Pure Gold parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Pure Gold viselője köré egy barátságosan vonzó és életörömöt sugárzó aurát von. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely érzéssel egyesíti a változatos akkordokat a létező legbarátságosabb virágos illatban.

A rendkívül sikeres virágos Pure Gold Eau de Parfum egész évben viselhető ideális nappali parfüm. Örökre megnyeri magának a jellegzetesen pozitív virágos illatokat főleg gyümölcsös jegyekkel társítva kedvelő nőket. Ezt az Eau de Parfum kompozíciót minden hölgynek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Pure Gold esetében gyönyörűen finom aranyrózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Pure Gold - fénnyel teli, barátságos virágos illat.

Összetétel

összetétel
barack, jázmin, keserűnarancs, mandarin, narancsfa virága, pacsuli, pézsma, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.