Montale Pure Gold Eau de Parfum hölgyeknek

3×
Montale Pure Gold Eau de Parfum hölgyeknek
Montale Pure Gold Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 16%
100 ml
31 200Ft

31 200Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1476 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 01. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 01. 22.

Montale Pure Gold parfüm leírása
Összetétel

A Montale Pure Gold egy gyümölcsös jellegű virágos női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása érdekes kiegészítő jegyekkel kínálja a fehér virágok rendkívül örömteli koncentrációját. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Pure Gold Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Pure Gold Eau de Parfum a narancsligetek gyönyörű virágait, a nerolit (keserű narancsot) és az egyiptomi jázmint az olasz mandarinnal és a lenyűgöző sárgabarackkal egyesítő barátságos és gazdag illat, amely a fehér pézsma, gourmand vanília és varázslatos pacsuli alkotta alapon fokozatosan bontakozik ki. Az illatkompozíció a lágyságot, édességet, érzékiséget és barátságosságot egy összességében vonzóan ragyogó parfümben egyesíti magában. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Pure Gold parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Pure Gold viselője köré egy barátságosan vonzó és életörömöt sugárzó aurát von. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely érzéssel egyesíti a változatos akkordokat a létező legbarátságosabb virágos illatban.

A rendkívül sikeres virágos Pure Gold Eau de Parfum egész évben viselhető ideális nappali parfüm. Örökre megnyeri magának a jellegzetesen pozitív virágos illatokat főleg gyümölcsös jegyekkel társítva kedvelő nőket. Ezt az Eau de Parfum kompozíciót minden hölgynek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Pure Gold esetében gyönyörűen finom aranyrózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Pure Gold - fénnyel teli, barátságos virágos illat.

Összetétel

összetétel
pacsuli, vanília, mandarin, pézsma, narancsfa virága, jázmin, keserűnarancs, sárgabarack
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Pure Gold3