Montale Pure Gold

eau de parfum nőknek 100 ml

2×
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Pure Gold eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
37 200Ft
Kedvezmény 20%
100 ml
29 900Ft

Kód: MNT1476 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
szerda 2019. 04. 24.
Montale Pure Gold
100 ml | 29 900Ft

Montale Pure Gold parfüm leírása

A Montale Pure Gold egy gyümölcsös jellegű virágos női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása érdekes kiegészítő jegyekkel kínálja a fehér virágok rendkívül örömteli koncentrációját. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Pure Gold Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Pure Gold Eau de Parfum a narancsligetek gyönyörű virágait, a nerolit (keserű narancsot) és az egyiptomi jázmint az olasz mandarinnal és a lenyűgöző sárgabarackkal egyesítő barátságos és gazdag illat, amely a fehér pézsma, gourmand vanília és varázslatos pacsuli alkotta alapon fokozatosan bontakozik ki. Az illatkompozíció a lágyságot, édességet, érzékiséget és barátságosságot egy összességében vonzóan ragyogó parfümben egyesíti magában. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Pure Gold parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Pure Gold viselője köré egy barátságosan vonzó és életörömöt sugárzó aurát von. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely érzéssel egyesíti a változatos akkordokat a létező legbarátságosabb virágos illatban.

A rendkívül sikeres virágos Pure Gold Eau de Parfum egész évben viselhető ideális nappali parfüm. Örökre megnyeri magának a jellegzetesen pozitív virágos illatokat főleg gyümölcsös jegyekkel társítva kedvelő nőket. Ezt az Eau de Parfum kompozíciót minden hölgynek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Pure Gold esetében gyönyörűen finom aranyrózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Pure Gold - fénnyel teli, barátságos virágos illat.

Összetétel

összetétel
jázmin, keserűnarancs, mandarin, narancsfa virága, pacsuli, pézsma, sárgabarack, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Pure Gold

Új értékelés hozzáadása

4.0
2 értékelés
1
1
intenzitás
üvegcse kinézete
összbenyomás
illat tartóssága