Mancera Roses Vanille Eau de Parfum hölgyeknek

16×
Mancera Roses Vanille Eau de Parfum hölgyeknek
Mancera Roses Vanille Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
120 ml
43 900Ft

36 583,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: MCR0151 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Mancera Roses Vanille
Összetétel

A Mancera Roses Vanille Eau de Parfum emlékeztetni fogja az arab finomság, a turkish delight édes ízére, amely lokum néven is ismert.

  • a rózsa és a vanília édes illata
  • gazdag és gourmand
  • nőies és vonzó

Az illat összetétele
Az olasz Kalábria lédús citromának aromája nyitja a Roses Vanille finom illatát. Az arab finomság, a lokum édes illata egészíti ki, amely egy cukros zselé rózsavízzel és bergamottal illatosítva. A rózsa édesen érzéki tónusa emeli ki a vaníliából, a fehér pézsmából és a cédrusfából álló alapját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kalábriai citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, törökméz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, cédrus, vanília
Az illat fajtája
orientális

Mancera a márkáról

A Mancera niche parfümök a Kelet varázsát, a sivatagot, a napot és a felülmúlhatatlan luxust hordozzák magukban. Összetételükben megtalálhatók a legaprólékosabban válogatott drága alapanyagok, például az agarfa, a gyanta, a bőr és hasonlók. A Mancera parfümökkel rendkívül fényűzőnek és különlegesnek érzi majd magát.
A Mancera márkát Al-Athar alapította a Perzsa-öböl egyik legnagyobb parfümházának kezdeményezésére 2008-ban, Párizsban. A Mancera niche parfümöket így kifejezetten a jellegzetes keleties illatok és az arab kultúra szerelmeseinek teremtették.
Kifinomult összetételükön kívül a Mancera niche parfümöket a kivételes minőségű üvegből készült luxus üvegcséi is páratlan alkotásokká teszik. Kényeztesse magát a luxus igazi érintésével, a Mancera niche parfümök eredeti különlegességével!  

Értékelés Mancera Roses Vanille15