TIGI Bed Head Foxy Curlsápoló és formázó krém a hullámok kiemelésére

4×
TIGI Bed Head Foxy Curls ápoló és formázó krém a hullámok kiemelésére
TIGI Bed Head Foxy Curls ápoló és formázó krém a hullámok kiemelésére
200 ml
3 350Ft

Kód: TIG2536 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Írja be a 15hair kódot a kosarában és 15% kedvezményt biztosítunk az öblítés nélküli hajápoló termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

TIGI Bed Head Foxy Curls termékleírás
Tulajdonságok

A Tigi Bed Head Curl ápoló és formázó krém a hullámok kiemelésére akár 72 órán át védi a hullámos és göndör hajat a nedvesség hatásaitól és a kreppesedéstől.

Tulajdonságai:

  • kiemeli és fixálja a hullámos és göndör haj természetes formáját
  • dúsabbá teszi a hajat
  • hatékony védelmet biztosít a nedvesség hatásaival és az elektrosztatikus töltöttséggel szemben
  • védi a haj színét a kifakulástól
  • akár 72 órán át hat

Összetétel:

  • szilikonolaj – javítja a károsodott haj megjelenését, fényt kölcsönöz
  • styling hatású polimerek – megerősítik a frizurát és megvédik a nedvességtől

Alkalmazása:
A pumpa segítségével vegyen egy kevés terméket a tenyerébe és egyenletesen dolgozza be a nedves haj teljes hosszába. A krémet másnap is használhatja a kreppesedett részek kisimítására.

Tulajdonságok

Konzisztencia
krém
Hatás
hajdúsító

TIGI a márkáról

p>TIGI kozmetika | A TIGI társaságot 1986-ban a négy Mascolo fivér, a híres olasz fodrász, Franco Mascolo leszármazottai alapították - akinek Sophia Loren és Gina Lollobrigida legendás színésznők is az állandó vendégei közé tartoztak. Toni, Guy, Bruno és Anthony apjuk nyomdokaiban jártak, és lényegében a semmiből építették ki a tekintélyes Toni & Guy fodrászszalon-hálózatot. Ennek ma már világszerte több mint 420 kirendeltsége van, 42 országban.
A TIGI termékek kivételessége főleg abban rejlik, hogy azokat hivatásos stylist fodrászok tervezték más professzionális stylist fodrászok igényeihez. A TIGI Creative Team évente új frizurakollekciókat gondol ki, amelyek kizárólag ezen exkluzív márka három kulcsfontosságú sorozatának propagálására szolgálnak - ezek a Bed Head, az S-faktor és a Catwalk.
Utóbbi képzeletbeli hidat jelent a szép haj és a csúcs-divat világa között. Főleg Christopher Kane fiatal brit tervezővel való együttműködés volt az, ami a Catwalkot további, még magasabb szintre emelte. Ennek köszönhetően a fodrászok immár képesek kielégíteni a film- vagy popcsillagok megjelenésére, sminkjére vágyó legigényesebb ügyfelek elvárásait is. Említésre méltó az is, hogy a TIGI Catwalk kozmetika illatát exkluzív parfümök ihlették.
A TIGI samponok, kondicionálók, balzsamok, modellező paszták és egyéb termékek gyártásánál gyakran használnak meglehetősen szokatlan összetevőket. Például, a Catwalk Curlesque alkotóelemei a modern biológia ismeretei alapján uborkavízből, valamint különböző alga- és moszatfajták kivonataiból és tengeri édesköményből hozták létre az ún. Catwalk Aquacomplexet, ezt az egyedülálló „koktélt”. Ez röviddel az értékesítés megkezdése után slágerré vált a hullámos, ill. göndör hajat viselő hölgyek körében. Ugyancsak külön említést érdemelnek a luxus adalékok, mint a kasmír, a pezsgő vagy a gyöngy. Ezeket az S-Factor sorozat készítményei tartalmazzák.
A TIGI vonzó lesz mindazok számára, akik pompásan szeretnek kinézni, de nem kívánnak szabadidejükből órákat szépségszalonokban tölteni. Akik elsőrangú minőséget keresnek, méltányos áron, szívesen játszanak, s örömmel készítenek maguknak kreatív frizurákat, és elsősorban a szemükkel választanak, a dizájn, a szín és a csomagolás alapján.

Értékelés TIGI Bed Head Foxy Curls