Természetes szappan

Vegyszerek nélkül is lehetséges! Ha Ön is a vegyszermentes kozmetikumokat keresi, ezek a természetes szappanok tökéletes alternatívát jelentenek: Minőségi, természetes olajokat, regeneráló vagy abrazív összetevőket és gyógynövénykivonatokat is tartalmaznak.

 

A vegyszermentes szappanok maximálisan kímélik a bőrt, ráadásul nem károsítják a környezetet. Szilárd vagy folyékony formában is elérhetőek, ráadásul univerzálisan alkalmazhatók. Már különleges, pattanások elleni természetes szappanok is készülnek, amelyek tökéletesen megtisztítják az aknéra hajlamos bőrt és megnyugtatják az irritációt.

Természetes folyékony szappanok

A fürdőszobában és a konyhában is jó szolgálatot tesznek. A folyékony szappan jól adagolható, így a kezekről gyorsan eltüntethetők vele a zsíros szennyeződések és a kellemetlen szagok is. Bizonyára Ön és vendégei is értékelni fogják a teafa, a citrusfélék vagy az aloe vera lenyűgöző aromáját.

Egyes természetes folyékony szappanok a hajon és a fejbőrön is alkalmazhatóak! A természetes hajszappanok (más néven szilárd samponok) ugyanis nem szárítják ki a hajat, hanem hidratálják, így Önnek nem kell viszketéstől vagy irritációtól tartania. Ráadásul a hajszappanok csodás illatot is kölcsönöznek a hajnak.

Természetes szilárd szappanok

Ha Ön szilárd szappant használna szívesebben, a notino.hu-n biztosan talál kedvére valót! A természetes szilárd szappanok igazán kiadósak (akár 2 hónapon át kitartanak), és a kéz mellett az arc vagy akár a teljes test tisztítására is használhatóak.

A notino.hu-n a Le Petit Olivier, a Weleda, a L’Occitane és más kedvelt natúrkozmetikai márkák arcra, kézre vagy testre használható szappanjai közül válogathat. Találja meg a legjobbat!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek