TANGLE TEEZER THE ORIGINAL hajkefe | notino.hu

Tangle Teezer The Original

hajkefe

Tangle Teezer The Original hajkefe
Tangle Teezer The Original hajkefe
Tangle Teezer The Original hajkefe
Tangle Teezer The Original hajkefe
Tangle Teezer The Original hajkefe
Tangle Teezer The Original hajkefe
2 390Ft

Kód: TAT0448 | Több mint 20 db a raktáron

típus Plum Delicious

db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Tangle Teezer The Original kozmetika leírása

Leírás:
A Tangle Teezer The Original hajkefe az egész világon nagy népszerűségre tett szert! A híres hajkefe még a legkócosabb hajat is pillanatok alatt tökéletesen és felesleges hajhúzás és töredezés nélkül kibontja. Speciálisan tervezett alakja minden kézhez remekül illeszkedik.

Műanyag sörtéi fésüléskor kellemesen masszírozzák a fejbőrt és javítják annak vérkeringését. A Tangle Teezer számos díjat nyert és vezető fodrászművészek ajánlásával rendelkezik. Próbálja ki ezt a nem hétköznapi hajkefét, és a haja hálás lesz érte!

Hatásai:

  • tökéletesen kifésüli a hajat
  • megakadályozza a haj további kócosodását
  • száraz és nedves hajra egyaránt használható
  • kellemesen masszírozza a fejbőrt

Tangle Teezer a márkáról

A Tangle Teezer egy figyelemreméltó márka a hajápolás területén. A gyönyörű és egészségesnek tűnő haj eléréséhez oda kell figyelnünk a megfelelő sampon, kondicionáló és más hajápoló készítmények kiválasztására. Nem szabad viszont elfelejtkeznünk a hajápoláshoz használt eszközökről sem. A Tangle Teezer a fésűk és hajkefék között az abszolút első a vizes vagy száraz haj könnyű és gyengéd fésülése terén. A forradalmi technológia, a felhasznált alapanyagok és a nem mindennapi design tették sikeressé az egész világon a Tangle Teezert a gyermekek és felnőttek körében is.
A Tangle Teezer használata nagyon kellemes és nem erőszakos módja a fésülködésnek, nem roncsolja és nem tépi a hajat. A finom rugalmas anyagból készült sörték specifikus elhelyezkedése varázsolja nagyon könnyűvé a fésülködést. Képes megbirkózni a rakoncátlan vagy a hullámos hajjal is. Egyáltalán nem véletlenül vált a Tangle Teezer világ szenzációvá a fodrászok és az egyszerű felhasználók körében is.
Ki e szenzációs segédeszköz tervezője és a könnyű fésülködés szimbóluma? Saun Pulfrey angol fodrász 2004 –ben mutatta be a nem mindennapi hajkefe első prototípusát, de nem volt valami nagy sikere. A befektetőket nem nyerte meg egy éppen e célt szolgáló televíziós show –ban sem, de mégsem adta fel, és meg volt győződve arról, hogy az ötlete jó. Egy évvel később a Birmingham –i vásáron felkeltette a Boots e-shop üzletkötője figyelmét, és elkezdték forgalmazni a fekete Tangle Teezert. A valódi törést és sikert a rózsaszínű változat forgalomba hozatala hozta el. A nyereség gyorsan nőtt, és jöttek az elismerések is egymás után.
Mára a Tangle Teezer a legforgalmazottabb hajkefe Nagy-Britanniában, valamint a világon percenként 8 darabot adnak el belőle. Már több sorozata és színváltozata is a rendelkezésünkre áll. A Tangle Teezer Original termékbe beleszeret mindenki. Nagyszerű ergonómikus forma, hogy beleilljen a kezünkbe, nem tépi a hajat és minimális erőfeszítéssel érhető el a gyönyörű és egészséges hatású haj. A Tangel Teezer Compact hajkefét bárhová magával viheti. A kis méretének köszönhetően minden táskában és retikülben elfér. A Tangle Teezer Aqua Splash leginkább a vizes haj fésülésére lett kifejlesztve, valamint a Tangle Teezer Salon Elite teljesen új és mégjobb design –t mutat be. A Tangle Teezer kefe mindenképpen az alap „must have“ készlethez tartozik, tehát muszáj hogy legyen az alap kozmetikai készletében. A hasznos tulajdonságok, nem mindennapi design, a használat variabilitásának kivételes kapcsolata teszi a Tangle Teezer –t varázslatos élménnyé, mely elérhető áron kapható. Felejtse el a hajvégek töredezését, sérült hajgyökereket, kellemetlen hajtépést – eljött a Tangle Teezer kora!

Menu