Ugrás a fő tartalomhoz

TANGLE TEEZER

A TANGLE TEEZER márkáról

Tangle Teezer – stílusos formájú, legendás hajkefék, amelyek igazi forradalmat robbantottak ki a hajformázás világában. A Tangle Teezer márkát Shaun P. teremtette meg, aki több mint harminc éven át dolgozott a legjobb szalonokban.

 

Itt pedig napi rendszerességgel találkozott nehezen kifésülhető hajjal, így elhatározta, hogy kifejleszt egy olyan kefét, amely könnyen, ráadásul húzás nélkül fésüli ki a hajat. Több évi kutatás, fejlesztés és formatervezés után az első Tangle Teezer Original kétféle, hajlékony sörtét alkalmazó, szabadalmaztatott technológiával 2007-ben látott napvilágot. A hosszabb sörték elbánnak a kócosodással és a csomókkal, míg a rövidebb sörték gondoskodnak a fényről és a simaságról. 

Aki egyszer kipróbál egy Tangle Teezer hajkefét, mással többé nem akar fésülködni. Már csak arra van szükség, hogy pontosan a hajtípusra és az igényekre szabott hajkefét válasszon. A Tangle Teezer The Original remek a megviselt, töredezésre hajlamos hajra. A Tangle Teezer Compact Styler hajkefe tokban a kézitáskába és utazáshoz illik, a nyeles Tangle Teezer Wet Detangling pedig játszva kifésüli a vizes és nehezen kezelhető hajat. A márka természetesen a legkisebbekről sem feledkezett meg, ezért kínálatában megtalálhatóak a gyermek Tangle Teezer hajkefék is, amelyeket a kicsik finom hajszálaira terveztek. 

teljes szöveg szöveg elrejtése