Ugrás a fő tartalomhoz

Talika

A name márkáról Talika

A francia Talika kozmetikai márka a szempilla és szemöldök ápolásban már 1948 óta szakértőnek számít. Portfóliójában szemkörnyékápoló, arc- és testápoló termékek találhatók, valamint a technológiának, tudománynak, és az innováció utáni vágynak köszönhetően az arc és a test fényterápia segítségével történő kezeléséhez is kínál termékeket.

 

A Talika vállalat létrejöttét Danielle Roches ápolónő története alapozta meg. Danielle Roches a második világháborúban párizsi kórházakban szolgálva igyekezett megoldást találni a gyógyszerhiányra. Így egy olyan növényi kivonat tartalmú krémet készített, amely elősegítette az égési sérülést szenvedett szem gyógyulását, ugyanakkor azt tapasztalta, hogy ez a gyógynövényes balzsam jelentősen serkenti a szempilla és szemöldök növekedését is. Így 1948-ban elkezdte forgalmazni a kultikus Talika The Eyelash Growth Cream szempillanövesztő krémet.

Azért, hogy a lehető legjobb minőségű és leghatékonyabb termékekkel lássa el az ügyfeleit, a Talika vállalat a biotechnológiát, az ájurvédát, gyógynövényből készült gyógyszereket és a NASA legújabb felfedezéseit egyesíti a termékeiben. A Talika termékeket a természetes biológiai mechanizmusok inspirálták, tekintettel vannak az egészséges bőr számára nélkülözhetetlen fiziológiai egyensúlyra. A termékek összetételében eredeti sejtfunkciókat támogató természetes anyagok nagy koncentrációja található. Minden termék önmagában egy kisebb forradalom.

Fedezze fel a francia charme titkát. Ápolja a rövid, töredezett és ritka szempilláit a hatékony ápolószerekkel keltse őket új életre, és kezelje a szem alatti duzzanatokat, ráncokat és sötét karikákat. Próbálja ki a legendás, szempilla-növekedést serkentő Talika Lipocils Eyelashes szérumot, vagy a Talika Liposourcils Expert szérumot a sűrű és szép szemöldökért. A Talika Eye Therapy Patch szemtapasz azonnal kisimítja és felfrissíti a szemkörnyékét. Csatlakozzon Ön is a több millió elégedett ügyfélhez és ne tagadja meg magától a megfelelő ápolást. 

teljes szöveg szöveg elrejtése