Sminklemosó korongok

Bestsellerek

Válasszon magának minőségi pamut sminklemosó korongot és kényeztesse az arcbőrét gyengéd sminkeltávolítással! Ha reggel tökéletes sminket készített magának, de akkor is, ha smink nélkül töltötte a napját, a szennyeződések, az elhalt hámsejtek és a napközben az arcbőrre rakódott porrészecskék eltávolítása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az arcbőre ismét lélegezni tudjon.

A notino.hu széles kínálatában például a szem- és az ajaksmink eltávolításához olyan kör alakú vattakorongokat és nagyobb ovális korongokat is talál, melyekkel játszva eltávolíthatja az arcáról a sminket. Ne felejtse el kipróbálni a mélytisztító peeling korongokat, vagy az utazáshoz kiváló nedves sminklemosó korongokat se.

Hogyan kell helyesen eltávolítani a sminket?

Tartsa be a sminkeltávolítás helyes menetét, hogy megakadályozza a kellemetlen pattanások és irritáció kialakulását, valamint a bőr idő előtti öregedését:

  • Vigye fel a micellás vizet, sminklemosó tejet vagy a megfelelő arcolajat vízzel benedvesített vattakorongra, vagy próbálja ki a nyugtató anyagokat tartalmazó nedves sminklemosó korongokat, melyek kímélően tisztítják és táplálják is a bőrt.
  • A szem és a szempillák sminkeltávolításához olyan termékeket válasszon, melyek kifejezetten a szemsmink eltávolítás céljára készültek. Tartsa pár másodpercig a sminklemosó korongot a szemén, majd gyengéden törölje le vele a sminket középről kifelé. Soha ne nyomja a szemére!
  • Az arc sminkeltávolítását a homloktól az álla felé, és mindig az arc közepétől kifelé haladva, gyengéd körkörös mozdulatokkal végezze.
  • Az ajkakról középről a sarkak felé haladva távolítsa el a sminket.
  • Az arcbőr tisztításakor addig cserélgesse a kozmetikai korongokat, amíg a használt korong teljesen tiszta nem marad.
  • Ne feledkezzen meg arról, hogy az arcbőr tisztítását nemcsak este, de reggel is el kell végezni.

Válasszon magának minőségi pamut sminklemosó korongokat és kényeztesse az arcbőrét lágysággal, hogy az igazán ragyogóvá váljon! Online drogériánk minden termékét házhoz szállítjuk Önnek.