BalmainExtatic Eau de Parfum hölgyeknek

3×
Balmain Extatic Eau de Parfum hölgyeknek
Balmain Extatic Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
14 700Ft

Spóroljon 13%
90 ml
12 720Ft

14 133,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: PBA0084 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Balmain Extatic
Összetétel

Engedje, hogy elvarázsolja ez a vonzerőt, könnyedséget és magabiztos személyiséget megtestesítő illat! A Balmain Extatic Eau de Parfum egyszerre tükrözi a modern nők gyengéd és merész oldalát. Élje át az önbizalom tökéletes érzését: akkor hatalmasodik el Önön, amikor eldöntötte, hogy mindig önmaga marad.

  • fényűző kicsengésű, keleties, virágos illat
  • tökéletesen kiemeli viselője elegáns stílusát
  • hűvösebb hónapokra ideális

Az illat összetétele
A törékeny rózsa, az ízletes körte és az illatcserje függőséget okozó összefonódása már a fejillatban magával ragadja Önt jellegzetes, gyümölcsös árnyalataival. Utánuk Ön egy gyönyörű virágcsokrot illatolhat meg, amelyet bódító nősziromból és orchideából kötöttek, és amelyet a jázmin titokzatosan fest alá. Az illat kifinomultsága a szantál- és a kasmírfa melengető akkordjainak köszönhető, amelyeket aromás amirisz és csábító bőr tesz teljessé.

Az illat története
A 2014-es Balmain Extatic női illat egy fényűző üvegcsében rejtőzik, amely széles vállú, vonzó sziluettel, arany és fekete színekkel. Ez a modern nők ellentmondásos oldalainak ábrázolása – épp annyira bájosak és csábosak, mint amennyire határozottak és saját elképzeléseik szerint élnek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
illatvirág, rózsa, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, orchidea, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, szantálfa olaj, szantálfa, kasmírfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Balmain a márkáról

Pierre Balmain, a francia divattervező és szakterületének ikonja 1945-ben alapította meg Párizsban saját divatházát. A szalont saját magáról nevezte el, vagyis a Balmain nevet kapta. A divattervező ruháit kifinomultság és elegancia, valamint az építészet és a haute couture közötti kapcsolat mesteri hangsúlyozása jellemzi. Mint mondotta: "a szabómesterség a mozgás architektúrája“.
Balmain modelljeit olyan új típusú energikus nőknek készítette, akik minden élethelyzeten elegánsan felülkerekednek, ezt a stílust "Jolie Madame"-ként nevezte el. Mivel Balmain nem szerette a hivalkodó díszítéseket, ruháinak kivitele egyszerű, az elegancia, egyszerűség és kifinomultság érvényesül bennük.
Balmain márkája az egész világon elterjedt, de a történelmi mag Párizsban maradt. A világon sokak a divatirányzatok mércéjének tekintik.  

Értékelés Balmain Extatic3