Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum hölgyeknek

67×
Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum hölgyeknek
Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
80 ml
26 000Ft

32 500Ft / 100 ml, áfával
Kód: PAR3599 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 03. 01.
Személyes átvétel
szombat 2021. 02. 27.

Paco Rabanne Olympéa parfüm leírása
Összetétel

Vegye vissza azt, ami az öné! A Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum minden nő számára felhívás arra, hogy vegyenek tudomást a bennük rejlő erőről. Ne féljen ön sem istennővé, elbűvölő és egyedülálló ikonná válni. Ennek a parfümnek hála megremeg a föld, és élete férfija térdre ereszkedik ön előtt.

  • üde, ennek ellenére erős, virágos-keleti illat
  • a modern idők istennője számára született
  • a Paco Rabanne Invictus férfi parfüm tökéletes ellenpárja

Az illat összetétele
Első beleszagolás után egy szenvedélyes duó játszódik le a szaglósejtjei előtt. A zöld mandarin és a vizes jázmin üde akkordjai a gyömbér virágának elképesztő érzékiségével küzdenek a figyelemért. Az illatkompozíció szíve a „sós vanília“ szokatlan, annál inkább elbűvölő illatjegyére épül. Érzéki alapja viszont a kasmírfát és a valódi ámbrát egyesíti magában.

Az illat története
A 2015-ben megjelent Paco Rabanne Olympéa parfümben a sportos lelkület, a versenyszellem és a győzelem találkozik. Az üvegcse dizájnja is babérkoszorúra utal, mely már évszázadok óta a dicsőség és a győzelem szimbóluma. A római származású formatervező művész, Marc Ange alkotása.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöld mandarin, jázmin, gyömbér virág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
só, vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, kasmírfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Paco Rabanne a márkáról

A Paco Rabanne parfümökben a fényűzésre, minőségre és az intelligens extravaganciára helyeződik a hangsúly. A jellegzetesen egyedi üvegcsékben rejtőző illatkompozíciók ugyanolyan eredetiek, mint a nekik nevet adó divattervező élete és alkotásai.

Paco Rabanne valójában álnév, ami meghozta Francisco Rabaneda Cuervo sikerét. A spanyol születésű művész Franciaországban nőtt fel, és mielőtt 1966-ban megalapította saját márkáját, több párizsi divatházban is tevékenykedett. Szokatlan anyagokból készülő eklektikus modelljei hamar felhívták magukra a figyelmet, és megnyitották a márka előtt a világba vezető utat.

Már 3 évvel az alapítás után bemutatásra került az első Paco Rabanne parfüm, amit azóta több tucat női és férfi illat követett. Az eredetileg zömében virágos eszenciákat fokozatosan az illatok híres báját és szexepiljét meghatározó fás és fűszeres összetevők egészítették ki. Ez a jellegzetesség a ma már valóban legendás Paco Rabanne 1 Million illatában is kétség kívül megjelenik.

Értékelés Paco Rabanne Olympéa67