Ugrás a fő tartalomhoz

Original & Mineral

Original & Mineral

A környezet iránti felelős és szeretetteljes hozzáállás a szépségápolásban; biztonságos összetétel, természetes kivonatok, illóolajok és ásványi anyagok: az Original & Mineral mindezeket egyszerre testesíti meg. A márka a felesleges vegyi anyagok nélküli, tiszta hajápolók iránti vágy nyomán, Ausztráliában jött létre. Termékeikkel a hajformázás és -ápolás kellemes élmény, amelyet nem ront el az irritáció vagy az agresszív anyagok okozta károsodás kockázata.

Az Original & Mineral termékei az exkluzivitás és a természetesség korábban elképzelhetetlen kapcsolatát képviselik. A két világ áthidalásának ötlete 2000-ben pattant ki Jose Bryce Smith fejéből. Munkatársával együtt – aki kontakt dermatitisztől szenvedett, és hétköznapi vagy luxustermékek egyaránt irritálták a bőrét – biofodrászatot alapított, amely Ausztráliában első volt a maga nemében. Lépésről lépésre kezdtek bele saját termékeik fejlesztésébe, és az O&M Method márka végül 2010-ben született meg – szulfátoktól, triclosantól és más káros anyagoktól mentes hajformázó és -ápoló termékeivel.

Kímélő, ennek ellenére százszázalékosan funkcionális és hatékony összetételüknek köszönhetően az Original and Mineral hajápolói már nemcsak Ausztráliában, hanem világszerte kedveltek. Rajongóik elsősorban az ausztrál növények – például lilly pilly, Banksia, Santalum acuminatum, tasmán tengeri moszat és Davidsonia jerseyana – kivonatainak magas koncentrációját értékelik bennük.Próbálja ki Ön is az O&M Project Sukoroi hajbalzsamot, amely tökéletesen kisimítja a száraz és károsodott hajat. A rakoncátlan frizurát az Original & Mineral Style Guru hajformázó krém is megszelídíti. A márka zászlóshajói közé tartozik az Original & Mineral Dry Queen szárazsampon is.

teljes szöveg szöveg elrejtése