Ugrás a fő tartalomhoz

OPI

OPI

Csodás színárnyalatok, kiváló tartás, egyszerű alkalmazás. Ezek a legendás OPI körömlakkok jellemzői, melyekkel az otthona kényelmében olyan körmöket tud magának varázsolni, mintha professzionális szalonban járt volna.

Az OPI márkát George Schaeffer alapította Los Angelesben, 1981-ben. Kezdetben a vállalat fogászati anyagok gyártásával foglalkozott, ám George Schaeffer hamarosan felfigyelt a fogászati anyagok és a körömiparban alkalmazott anyagok közötti hasonlóságra, ami arra ösztönözte, hogy kifejlessze az első akrilrendszerét. Az első OPI akril körömlakk a körömszalonok számára készült, azonban az évek során világszerte bekerült az otthoni kozmetikai arzenálba is.

Az OPI körömlakkok olyan világsztárok kedvencévé váltak, mint Serena Williams, Katy Perry, a Kardashian nővérek, Gwen Stefani vagy Mariah Carey, és Ön sem fog csalódni bennük. Csak választania kell a számtalanul sok színárnyalat közül. Eldöntötte már, hogy az OPI Infinite Shine, OPI GelColor vagy az eredeti elnevezésű OPI Bubble Bath, OPI Funny Bunny, OPI Fiji Collection, esetleg az elegáns France Collection OPI körömlakk mellett teszi-e le a voksát?

teljes szöveg szöveg elrejtése