Nina Ricci Rose Extase Eau de Toilette hölgyeknek

Nina Ricci Rose Extase Eau de Toilette hölgyeknek
Nina Ricci Rose Extase Eau de Toilette hölgyeknek
30 ml

Kód: NIN01198 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Nina Ricci Rose Extase parfüm leírása
Összetétel

A Nina Ricci Rose L’Extase női Eau de Toilette a nőiesség finom aurájával veszi körül viselőjét, és gondoskodik arról, hogy egész nap szépnek és magabiztosnak érezze magát.

  • virágos-fás illat
  • romantikus és álmodozó nőnek
  • nappali viseletre ideális

Az illat összetétele
A piros bogyók zamatos és finoman savanykás nyitányának hamarosan édes málna és rózsa ad elegáns fordulatot. Ez így együtt egy vaníliával édesített, ízletes rózsadzsemre emlékeztet. A L’Extase alapillatának selymességéről pézsma, melegségéről és mélységéről ugyanakkor ámbrafa gondoskodik. Az eredmény egy olyan kellemesen édes és elegáns illatkompozíció, mely nélkülözhetetlen kellékévé válik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
piros bogyó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
málna, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, pézsma
Az illat fajtája
virágos, fás

Nina Ricci a márkáról

Nina Ricci divattervezőnő alkotásaiból a nőiesség, az előkelőség és az egyedülállóság árad. A márka haute couture divatháza 1932-ben jött létre Párizsban, válogatott anyagokból készült, tökéletes szabású ruhái pedig a párizsi nők szépségét emeli. A divattervezőnő és fia a divatkollekciók mellett hamarosan megjelentették a Nina Ricci parfümöket is, melyek mai napig elengedhetetlenül hozzátartoznak ehhez a francia márkához.

A legeslegelső Nina Ricci parfüm az 1946-ban bemutatott Coeur Joie volt. A sorban másodikként megjelenő L‘Air du Temps pedig 1948. óta dacol az idők és a divat kihívásaival. A híres kristálygalambbal koronázott üvegcsében rejtőző esszencia a szerelmet és a szabadságot testesíti meg, és a márka ikonikus parfümjévé vált. Népszerűsége nagyban hozzájárult a divatház nemzetközi sikereihez, és a mai napig végtelen inspirációforrásul szolgál a további Nina Ricci parfümök megalkotásához.

Értékelés Nina Ricci Rose Extase