Ugrás a fő tartalomhoz

Natura Bissé

Natura Bissé

A fiatalos megjelenésű és ragyogó arcbőr fenntartására szolgáló luxus arcbőrápoló kozmetikumok spanyol márkája – ez a Natura Bissé. A Natura Bissé-nél hisznek abban, hogy minden arcbőr egyedi, és ezért egyéni ápolást igényel. A Natura Bissé termékeket gyakran használják a szépségszalonokban vagy wellnessközpontokban, ezért többször is a világ legjobb spa-kozmetikumának lettek megválasztva a rangos World Spa Awards™ díjátadón.

A Natura Bissé kozmetikum márkát 1979-ben alapította meg a Ricardo Fisas és Gloria Vergés házaspár. A márka története Barcelonához kötődik, ahol Ricardo Fisas felfigyelt az aminosavakkal dolgozó gyári alkalmazottak finom kezére. Ezért gazdagította a Natura Bissé termékek összetételét pontosan az aminosavakkal.

Idővel a márka számos híresség körében vált ismertté, és egy exkluzív, gyémántokat tartalmazó arcbőrápolási termékcsalád bevezetésével került a nyilvánosság elé. Ha tehát tudni szeretné, mi vagy ki áll Beyoncé fiatalos és ragyogó megjelenése mögött, a Natura Bissé Diamond Life Infusion a válasz.

Megemlítendő a Natura Bissé Essential Shock Intense feszesítő krém száraz arcbőrre, amely mindenképpen megér egy próbát, hiszen láthatóan megfiatalított megjelenést, valamint intenzív adag táplálást és hidratálást biztosít az arcbőrnek. A Natura Bissé Diamond Age-Defying Diamond Instant Glow arcbőr kisimító ampullák gondoskodnak az arc expressz mini liftingjéről és az arcbőr gyönyörű élénkítéséről.

A Natura Bissé Diamond Extreme intenzív regeneráló krém hidratálást biztosít száraz arcbőrének, és csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát, míg a Natura Bissé Diamond Cocoon arckrém meghosszabbítja arcbőre fiatalos megjelenését.

teljes szöveg szöveg elrejtése