Max Factor Miracle Contouringarckontúr paletta

2×
Max Factor Miracle Contouring arckontúr paletta
Max Factor Miracle Contouring arckontúr paletta
30 g
2 660Ft

Kód: MXF02021 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Max Factor Miracle Contouring termékleírás

A kontúrozás a fények és az árnyékok játéka, amivel ideálissá varázsolható az arc formája. Egyetlen sminkpaletta segítségével könnyedén kiemelheti az arccsontját, optikailag karcsúbbá teheti az arcát és érvényre juttathatja az előnyeit. A Max Factor Miracle Contouring arckontúr sminkpaletta 8 olyan színárnyalatot rejt, ami egymással egyszerűen kombinálható. Krémes textúrája kellemesen szétkenhető és természetes átmenetek képezhetők vele. Világos árnyalatai szépen világosítják az arcot.

Tulajdonságai:

  • határozottabb kontúrokat, szimmetriát és karcsúbb megjelenést ad az arcnak, és szépen élénkíti az arcot
  • krémes textúrája természetes hatást eredményezve könnyen eldolgozható
  • a színekkel természetes átmenetek érhetők el
  • egymással kombinálható színárnyalatok

Alkalmazása:
Hordja fel az arcára a szivacsos applikátorral. A sötétebb árnyalatokat azokra a helyekre vigye fel, melyekre természetes árnyék vetül, így az arccsont alá, az orr oldalára és az orcákra. A világos árnyalatokat a szeme alá, az orr élére és azokra a helyekre alkalmazza, melyek a ragyogó megjelenéshez természetesen visszaverik a fényt. A többi árnyalattal tegye egyenletessé az átmeneteket.

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Miracle Contouring2