Kontúr paletta

Fedezze fel az arckontúrozás varázsát, és élvezze, hogy sminkje olyan tökéletes, mint egy filmsztáré!

 

Nincs szüksége másra, mint a megfelelő kontúrozó palettára, néhány sminkecsetre és egy kis kézügyességre.

Mi az arckontúrozás?

Az arckontúrozás egy kedvelt sminkelési technika, amellyel eltakarja arca tökéletlenségeit, kiemeli annak kontúrjait, és arcbőrének üde színt ad. Vásároljon bronzosítót, bőrvilágosítót és arcpirosítót tartalmazó sminkpalettát, s élvezze a fény és az árnyék játékát!

Hogyan kell jól kontúrozni?

Először jelölje meg arcának azon kontúrjait, amelyeket ki szeretne emelni. Ezután enyhén vigyen fel egy kevés festéket a sminkpalettáról.

  • Sötét bronzosítót azokra a helyekre alkalmazzon, amelyeket optikailag szeretne kicsinyíteni vagy háttérbe szorítani. Általában az arccsontok alá, a haj vonalához, a halántékokra és az orr oldalaira szoktuk felhordani. Ezzel a bronzosítóval könnyen karcsúsíthatja arcát. Használjon arcbőre árnyalatánál kettővel sötétebb festéket, mellyel természetes megjelenést érhet el.
  • Arcbőrénél világosabb festékeket azokon a helyeken használjon, amelyeknek arcából ki kellene emelkedniük. Ezek leggyakrabban az áll, valamint a szem alatti vagy a szemöldökök közti terület.
  • Bőrvilágosítóval arcbőre sokkal egészségesebbnek fog látszani. A lehető legjobb felvitelhez használjon bőrvilágosítóhoz ajánlott lapos ecsetet, és finoman haladjon vele arccsontjain át.
  • Az arcpirosító az arcbőr fiatalos megjelenéséről gondoskodik, finoman rózsaszínesítve azt. Az arcpirosítóval orcáit ecsettel finoman porozza be.
Próbálja ki az NYX Professional Makeup, a L´Oréal Paris vagy a Makeup Revolution kontúrozó palettát, de ne feledkezzen meg egy sminkfixáló sprayről sem, és élvezze, hogy egész nap tökéletes a megjelenése!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek